fbpx
Εργαστήρι ποίησης με εισηγητή τον Χάρη Βλαβιανό στη Σχολή στις εκδόσεις Πατάκη

Εργαστήρι ποίησης με εισηγητή τον Χάρη Βλαβιανό στη Σχολή στις εκδόσεις Πατάκη


Με τίτλο «Τι σημαίνει μεταμοντέρνα ποίηση;» και εισηγητή τον Χάρη Βλαβιανό, η Σχολή στις Εκδόσεις Πατάκη οργανώνει εργαστήρι ποίησης που θα ολοκληρωθεί σε πέντε συναντήσεις, με ημερομηνία έναρξης στις 11 Μαίου, 2016.

Σε αυτές τις συναντήσεις θα διερευνηθούν τα πολλαπλά πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής, ευρωπαϊκής και αμερικανικής ποίησης και θα εξεταστεί κατά πόσον ο μεταμοντερνισμός αποτελεί ρήξη με τον μοντερνισμό ή απλώς μια ακραία έκφανσή του. Αντιπαραβάλλοντας τα έργα μοντέρνων ποιητών (Σεφέρης, Έλιοτ, Πάουντ, Χέρμπερτ) με αυτά των μεταμοντέρνων (Στήβενς, Άσμπερυ, Ντάφυ, Κάρσον) θα εντοπιστούν τα σημεία εκείνα έντασης και απόκλισης ανάμεσα στα έργα αυτά, που δείχνουν ότι η μεταμοντέρνα ποίηση μάς εισάγει σε ένα νέο, εξίσου εύφορο και συναρπαστικό, ποιητικό τοπίο.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη (5 μ.μ.- 8 μ.μ.) στις Εκδόσεις Πατάκη, Παναγή Τσαλδάρη (πρώην Πειραιώς) 38. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 160 ευρώ (εξόφληση πριν την πρώτη συνάντηση). Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Για αίτηση συμμετοχής/ εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με το εργαστήρι, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210.36.50.010 (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 10:00 - 15:00)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.