fbpx
Η Τατιάνα Ζωγράφου στον Ευριπίδη στο Χαλάνδρι

Η Τατιάνα Ζωγράφου στον Ευριπίδη στο Χαλάνδρι


Η Τατιάνα Ζωγράφου παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά Μια νότα μού χτυπά το τζάμι στο Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στο Χαλάνδρι το Σάββατο, 16 Απριλίου 2016, στις 12 το μεσημέρι. Mαζί της η Σοφία Παπάζογλου και η Δάφνη Πανουργιά, καθώς και οι μουσικοί: Λευτέρης Γρίβας (ακορντεόν), Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Παναγιώτης Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Κώστας Παπαγεωργίου (κιθάρα).

Η Τατιάνα Ζωγράφου στον Ευριπίδη στο Χαλάνδρι

Σε αυτόν το δίσκο, νότες και λέξεις συναντιούνται για να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στον ονειρικό κόσμο της μουσικής της Τατιάνας Ζωγράφου. Ανάλαφρες μελωδίες, λυρισμός, ρυθμικότητα και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις αποτελούν το νέο μουσικό εγχείρημα της εξαιρετικής τραγουδοποιού, η οποία πλαισιώνεται από μια πλειάδα καταξιωμένων τραγουδιστών που συμβάλλουν ο καθένας με το δικό του, μοναδικό ερμηνευτικό ύφος. Τραγουδούν με αλφαβητική σειρά οι: Σαβίνα Γιαννάτου, Βασίλης Γισδάκης, Ειρήνη Δερέμπεη, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης , Βασίλης Καζούλλης, Αφροδίτη Μάνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δάφνη Πανουργιά, Σοφία Παπάζογλου & Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.