fbpx
Διαγωνισμός «Οι πέντε φίλοι» από τις εκδόσεις Gutenberg

Διαγωνισμός «Οι πέντε φίλοι» από τις εκδόσεις Gutenberg


Τριάντα τυχεροί θα πάρουν δώρο τα πέντε πρώτα βιβλία της δημοφιλέστατης σειράς της Ένιντ Μπλάιτον, «Οι πέντε φίλοι», η οποία επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg.

Τα βιβλία της σειράς έχουν μεταφρασθεί σε 54 γλώσσες, έχουν γίνει ταινίες, θεατρικά έργα, σειρά κινουμένων σχεδίων, έναυσμα για ποικίλες δραστηριότητες φιλαναγνωσίας αλλά και πολλά παιχνίδια σε παιδικές παρέες. Χαμένοι θησαυροί, μυστήρια σε νησιά και παλιά κάστρα, ιστορίες συναρπαστικές χωρίς βία που ωθούν τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα και το καλό βιβλίο, να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους μακρύτερα από όσο η εξάρτηση από την οθόνη μπορεί να τα οδηγήσει. Με την υπογραφή της Ένιντ Μπλάιτον που ψηφίζεται σταθερά εδώ και χρόνια, σε σχετικές έρευνες, ως η πιο αγαπημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Μπείτε, λοιπόν, στο blyton.gr, απαντήστε σε μια απλή ερώτηση και κερδίστε τις πρώτες περιπέτειες των πέντε φίλων. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 3 ως τις 10 Απριλίου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα των εκδόσεων Gutenberg στο facebook (F/GutenbergBooks) στις 11 Απριλίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.