fbpx
«Η δημιουργική γραφή στο σχολείο» στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

«Η δημιουργική γραφή στο σχολείο» στον Πολυχώρο Μεταίχμιο


Συζήτηση για την αξιοποίηση της δημιουργικής γραφής στο σχολείο με αφορμή το e-book Η δημιουργική γραφή στο σχολείο, σε επιμέλεια της Σοφίας Νικολαΐδου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, στις 8μ.μ., στον Πολυχώρο των Εκδόσεων (Ιπποκράτους 118, Αθήνα, τηλ. 211.3003580).

Η δημιουργική γραφή είναι το καθαρό αεράκι που θέλουμε να πνεύσει στο σχολείο, να ανακατέψει τις σελίδες των βιβλίων, να ξεσηκώσει τα μυαλά των παιδιών. Να τους δείξει στην πράξη πως η δημιουργία μέσα από τις λέξεις, η συγγραφή και η ανάγνωση λογοτεχνίας μπορούν να τους μάθουν πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα για τη ζωή και τον κόσμο.
Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ορισμένοι από τους συγγραφείς και τους εκπαιδευτικούς
που έχουν δημοσιεύσει κείμενό τους στο βιβλίο. Άκης Δήμου, Πάνος Θεοδωρίδης, Χριστίνα Κούρφαλη, Ειρήνη Λαρδούτσου, Άρτεμις Μιχαηλίδου, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Μαρία Νέζη, Μαρίζα Ντεκάστρο, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μηνάς Παπαδόπουλος, Αγγελική Πεχλιβάνη, Κωνσταντίνα Πίστα, Θεοδοσία Ράπτου, Μαρέττα Σιδηροπούλου, Αλίκη Συμεωνάκη, Αναστασία Φακίδου, Τίνα Χρηστίδη.

Συντονίζουν η Σοφία Νικολαΐδου και η Ελένη Μπούρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.