fbpx
Ημέρα γνωριμίας με τα εργαστήρια Σχόλη των Εκδόσεων Πατάκη

Ημέρα γνωριμίας με τα εργαστήρια Σχόλη των Εκδόσεων Πατάκη


Ενόψει του νέου κύκλου εργαστηρίων δημιουργικής γραφής της Σχόλης, που σύντομα ξεκινά, οι Εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν μια ημέρα γνωριμίας για όλους, παλαιούς και νέους μαθητές, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στις 12 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων (Ακαδημίας 65). Διεύθυνση σπουδών: Μισέλ Φάις, Βαγγέλης Χατζηβασιλείου.

Για τα εργαστήρια «Παιδική Λογοτεχνία» και «Εφηβική Λογοτεχνία», ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος θα συναντήσει τους ενδιαφερόμενους τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, στις 6μ.μ., στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων (Ακαδημίας 65).

Σημειώνεται ότι, σε όσους προχωρήσουν σε εγγραφή την ημέρα γνωριμίας, προσφέρονται μειωμένες τιμές.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον νέο κύκλο των εργαστηρίων στη Δημιουργική Γραφή (εισηγητές: Μισέλ Φάις, Χάρης Βλαβιανός, Μάρω Δούκα, Χρήστος Χωμενίδης, Βαγγέλης Ηλιόπουλος), τη Διόρθωση & Επιμέλεια Κειμένων (εισηγητής: Κώστας Σταμάτης), την Αντίστροφη Μετάφραση (εισηγήτρια: Σώτη Τριανταφύλλου) και την Εικονογράφηση (εισηγήτρια: Έφη Λαδά), καθώς και για τα εξ αποστάσεως εργαστήρια στη Δημιουργική Γραφή (εισηγητές: Δήμητρα Κολλιάκου, Μισέλ Φάις, Δημήτρης Ελευθεράκης) και στη Διόρθωση & Επιμέλεια Κειμένων (εισηγητής: Κώστας Σπαθαράκης), επισκεφθείτε το: www.patakis.gr ή τηλεφωνήστε στο: 210.3650010 (Δευτέρα έως Πέμπτη, 10:00-15:00).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.