fbpx
O Dani Rodrik στην Αθήνα

O Dani Rodrik στην Αθήνα


Ο Dani Rodrik, καθηγητής ∆ιεθνούς Πολιτικής Οικονοµίας στη Σχολή ∆ιακυβέρνησης «Τζον Κένεντι» του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, θα δώσει διάλεξη στο Αμφιθέατρο «Διοικητού Θεοδώρου Β. Καρατζά», στο Μέγαρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Αιόλου 82-84, Αθήνα), την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, στις 6μμ., με θέμα «Διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις: Διδάγματα από εμπειρίες άλλων χωρών». Η διάλεξη εντάσσεται στο πρόγραμμα Διαλέξεων Kapuscinski για την Ανάπτυξη (Kapuscinski Development Lectures) και είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, του Ινστιτούτου Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ), του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Megaron plus. Συντονίζει ο Παναγιώτης Ε. Πετράκης, καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από τις Εκδόσεις Κριτική κυκλοφορεί το βιβλίο του Dani Rodrik Το παράδοξο της παγκοσμιοποίησης (μτφρ. Γιώργος Χρηστίδης, 2012).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.