fbpx
2ος Ευρωπαϊκός Λογοτεχνικός Περίπατος στη Στοά του Βιβλίου

2ος Ευρωπαϊκός Λογοτεχνικός Περίπατος στη Στοά του Βιβλίου


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το δίκτυο EUNIC (Ένωση Μορφωτικών Ινστιτούτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης) προσκαλεί το αθηναϊκό αναγνωστικό κοινό στον Ευρωπαϊκό Λογοτεχνικό Περίπατο, τον οποίο διοργανώνει με προσκεκλημένους συγγραφείς από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, οι επισκέπτες θα ακούσουν αποσπάσματα από λογοτεχνικά έργα, τα οποία θα διαβαστούν από τους ίδιους τους συγγραφείς, αλλά και από ηθοποιούς και δημοσιογράφους, σε διάφορα σημεία της Στοάς του Βιβλίου. Κάθε ανάγνωση θα επαναλαμβάνεται παρουσία του συγγραφέα και θα ακολουθεί συζήτηση με το κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί όλους τους χώρους της εκδήλωσης.

Συμμετέχουν οι συγγραφείς: Hervé Le Tellier (Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος), Angelika Reitzer (Πρεσβεία της Αυστρίας), Adam Baron (British Council – θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Γιάννη Ράγκο), Matei Visniec (Πρεσβεία της Ρουμανίας), Care Santos (Instituto Cervantes), Έλενα Κεφάλα – Ανδρέας Καραγιάν – Λεύκιος Ζαφειρίου (Σπίτι της Κύπρου), Markéta Mališová (Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας), David Safier (Goethe-Institut Athen), Kari Hesthamar (Πρεσβεία Νορβηγίας).

Είσοδος ελεύθερη, διαδοχική μετάφραση.
Σάββατο 19/09, 12:00-16:00
Στοά του Βιβλίου: Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, τηλ.: 210.3253989, www.stoabibliou.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.