fbpx

Ο «Σκοτεινός τόπος» της Τζίλιαν Φλιν στη μεγάλη οθόνη

Ο «Σκοτεινός τόπος» της Τζίλιαν Φλιν στη μεγάλη οθόνη
Άλλο ένα βιβλίο της Αμερικανίδας συγγραφέως Τζίλιαν Φλιν, ο Σκοτεινός τόπος, μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη και παίζεται ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η σκηνοθεσία είναι του Ζιλ Πακέ-Μπρενέ και παίζουν οι: Σαρλίζ Θερόν, Νίκολας Χουλτ, Κλόε Γκρέις Μορέτς, Κριστίνα Χέντριξ, Κόρεϊ Στολ και Τάι Σέρινταν.

Η Τζίλιαν Φλιν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο σημαντικούς συγγραφείς θρίλερ διεθνώς. Η αιχμηρή γραφή της, το ψυχολογικό βάθος των πρωταγωνιστών της, η ικανότητά της να συνδυάζει την προσέγγιση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων με τη γρήγορη πλοκή, το σασπένς και το μυστήριο της καλής αστυνομικής λογοτεχνίας έχουν καταστήσει τα βιβλία της μπεστ σέλερ και της έχουν χαρίσει διθυραμβικές κριτικές από το κοινό, τον Τύπο και τους ομολόγους της. Τον Οκτώβριο του 2014, η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Το κορίτσι που εξαφανίστηκε, σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Φίντσερ και σενάριο της ίδιας, με πρωταγωνιστές τον Μπεν Άφλεκ και τη Ρόζαμουντ Πάικ, σημείωσε ρεκόρ εισιτηρίων, έφτασε μέχρι τα Όσκαρ και ήταν υποψήφια για τέσσερις Χρυσές Σφαίρες.

Ο Σκοτεινός τόπος κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο (μτφρ. Γωγώ Αρβανίτη, 2014).

Δείτε το trailer 

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.