fbpx
Λογοτεχνική βραδιά προς τιμήν της Ελένης Σαραντίτη

Λογοτεχνική βραδιά προς τιμήν της Ελένης Σαραντίτη


Λογοτεχνική βραδιά με θέμα «Η αισθαντική γραφή της Ελένης Σαραντίτη» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου, ώρα 19:30, στα Τσίντζινα Λακωνίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της καθιέρωσης ενός πολιτιστικού Σαββατοκύριακου στα Τσίντζινα στις αρχές Ιουλίου, σε συνέχεια της περσινής διοργάνωσης προς τιμήν του ακαδημαϊκού και συγγραφέα Θανάση Βαλτινού, κοινή συναινέσει και συνεισφορά με τον ξενώνα Πρυτανείο και τη Λέσχη Ανάγνωσης Σπάρτης, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.

Για το πλούσιο, ιδιαίτερο και βραβευμένο έργο της Ελένης Σαραντίτη, που κατάγεται από τη Νεάπολη Λακωνίας, θα μιλήσουν οι: Γεωργία Κακούρου-Χρόνη, μουσειολόγος – ιστορικός τέχνης, και Ειρήνη Κοκκορού, κοινωνική λειτουργός, μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης Σπάρτης. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Αγγελική Βουλουμάνου, σύμβουλος επικοινωνίας στον εκδοτικό χώρο.

Πληροφορίες: 27310.26982, 6945.872833

Λογοτεχνική βραδιά προς τιμήν της Ελένης Σαραντίτη


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.