fbpx

Η Άλκη Ζέη επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών

Η Άλκη Ζέη επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών
Από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών προτάθηκε η αναγόρευση της συγγραφέως Άλκης Ζέη σε επίτιμη διδάκτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών. Η αναγόρευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Λίγους μόλις μήνες πριν, τον Οκτώβριο του 2014, είχε προηγηθεί η αναγόρευση της δημοφιλούς συγγραφέως σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ την ίδια τιμή απέσπασε το 2012 και από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το πλούσιο συγγραφικό έργο της Άλκης Ζέη, που έχει αγαπηθεί τόσο από το κοινό και αποτελεί σταθμό στην Ιστορία της σύγχρονης νεοελληνικής λογοτεχνίας, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.