fbpx

Η Εταιρεία Συγγραφέων γιορτάζει την Ημέρα της Ποίησης, 21 Μαρτίου, στην Πάτρα

Η Εταιρεία Συγγραφέων γιορτάζει την Ημέρα της Ποίησης, 21 Μαρτίου, στην Πάτρα
Την Πάτρα επέλεξε φέτος η Εταιρεία Συγγραφέων για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης, που ως γνωστόν εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου, έπειτα από πρωτοβουλία της Εταιρείας Συγγραφέων.

Επί 22 χρόνια η Εταιρεία Συγγραφέων εκδίδει θεματικά ημερολόγια με την υποστήριξη πολλών εκδοτικών οίκων. Για το 2015, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, χτίζει γέφυρες λόγου με τη μαστορική 80 μελών της, που συνέδραμαν με κείμενά τους για να φτιαχτεί το Ημερολόγιο της Εταιρείας, το οποίο έχει ως θέμα τις γέφυρες.

Φέτος λοιπόν, στην Πάτρα, το Σάββατο 21 Μαρτίου, η Εταιρεία Συγγραφέων διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, επ' ευκαιρία της έκδοσης του ημερολογίου Γέφυρες 2015. Στην εκδήλωση συγγραφείς, μέλη της εταιρείας, θα διαβάσουν κείμενα με θέμα τις γέφυρες. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, την εταιρεία Γέφυρα Α.Ε., τα μέλη της Εταιρείας Συγγραφέων που διαμένουν στην Πάτρα, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Πάτρας, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρή Αμπαζή και την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, Δημοτικό Θέατρο Πάτρας, ώρα 20:00
Α' ΜΕΡΟΣ: Γέφυρες
Xαιρετισμός του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη
Χαιρετισμός του Προέδρου της Εταιρείας Συγγραφέων Δημήτρη Καλοκύρη
Χαιρετισμός του Γιάννη Φρέρη, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε»
Ο Διονύσης Καρατζάς μιλάει για την Ποίηση του Χρόνου
Κείμενά τους διαβάζουν τα μέλη της Ε.Σ από την Πάτρα Σπύρος Βρεττός, Γιάννης Ζαρκάδης, Διονύσης Καρατζάς, Κώστας Λογαράς, Γιάννης Παππάς, Αντώνης Σκιαθάς, Έρση Σωτηροπούλου, οι συγγραφείς Γιάννης Δάλλας, Αλεξάνδρα Δεληγιώργη, Λίλυ Εξαρχοπούλου, Θέμης Λιβεριάδης, Ανδρέας Μήτσου, Κλαίτη Σωτηριάδου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ., Κώστας Αρκουδέας, Μιχάλης Μοδινός και Αγγελική Στρατηγοπούλου.
Β' ΜΕΡΟΣ: Μουσικές Γέφυρες
Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» Δήμου Πατρέων.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
ΠΑΤΡΑ: Γιάννης Παππάς, 6936.666802, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
AΘΗΝΑ: Εταιρεία Συγγραφέων, 210.8231890, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εικαστικό: ατελιέ diastixo.gr ©

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.