fbpx

6Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ

6Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ
H «Έκπληξη», η ετήσια έκθεση του artAZ για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας, επιστρέφει με την 6η έκδοσή της. Η εικαστική πλατφόρμα συνεργάζεται και φέτος με την ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΚΟ και πληθώρα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, προκειμένου να ενισχύσει το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 25 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2015 στον πολιτιστικό χώρο «9 ΕΝΝΕΑ».

Από το 2009, το artAZ ενώνει κάθε χρόνο τις δυνάμεις του με εκατοντάδες Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, προκειμένου να ενισχύσει τους αστέγους συμπολίτες μας. Οι καλλιτέχνες δημιουργούν ειδικά για την ΕΚΠΛΗΞΗ, και προσφέρουν αφιλοκερδώς, έργα μικρής διάστασης. Τα έργα διατίθενται σε ενιαία συμβολική τιμή (50 €) και είναι υπογεγραμμένα στην πίσω πλευρά τους, ώστε να διατηρείται μυστική η ταυτότητα του καλλιτέχνη. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται να επιλέξουν τα έργα με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό τους γούστο.

Η έκθεση θα ξεκινήσει online στο artAZ (www.artaz.gr), στο λήμμα SURPRISE. Νέα έργα θα προστίθενται σε καθημερινή βάση. Κάθε έργο έχει τον δικό του κωδικό αριθμό, ο οποίος αντικαθιστά τον τίτλο του έργου και το όνομα του καλλιτέχνη. Μεταξύ 25 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2015, η έκθεση θα μετακομίσει στον νεοσύστατο πολιτιστικό χώρο «9 ΕΝΝΕΑ», όπου θα παρουσιαστούν τα έργα ζωντανά στο κοινό. Πρώτη φορά φέτος, νέα έργα θα προστίθενται καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν στο Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ.

Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 25 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2015
Διεύθυνση: «9 ΕΝΝΕΑ», Κέας 9, Πλ. Κολιάτσου
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 26/2 – Σάββατο 28/2, 14:00-21:00
Παραλαβή έργων: Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, 12:00-17:00 ή κατόπιν συνεννόησης
Διοργάνωση: artAZ & Κλίμακα
Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Κολλάρου
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.artaz.gr

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.