fbpx

4ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ

4ΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ

H ιστοσελίδα Eyelands σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες ανακοινώνει την έναρξη του 4ου Διαγωνισμού Διηγήματος, σε δύο τμήματα: ελληνικό και αγγλόφωνο. Είναι η τέταρτη χρονιά που η ιστοσελίδα διοργανώνει τον μοναδικό διεθνή διαγωνισμό διηγήματος με έδρα την Ελλάδα. Το θέμα του διαγωνισμού αυτή τη χρονιά είναι: Χρόνος. Το βραβείο για τους νικητές είναι διακοπές για μια εβδομάδα στην Κρήτη και έκδοση ανθολογίας με τα καλύτερα διηγήματα. Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοιχτός από τις 21 Μαρτίου μέχρι και τις 21 Ιουνίου.

Το Eyelands διοργανώνει λογοτεχνικούς διαγωνισμούς σε διάφορα είδη γραφής από το 2010 και από φέτος η έκδοση των βιβλίων με τα βραβευμένα διηγήματα γίνεται σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες. Θα εκδοθεί μία ανθολογία για κάθε τμήμα του διαγωνισμού, ενώ τα τρία πρώτα διηγήματα του αγγλόφωνου τμήματος θα μεταφραστούν και στα ελληνικά. Για τους συγγραφείς της βραχείας λίστας υπάρχουν επίσης και άλλα δώρα, αλλά και δωρεάν τα βιβλία της ανθολογίας, ενώ τα βραβεία και τα πιστοποιητικά τους θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει τον Νοέμβριο του 2014 ταυτόχρονα με την κυκλοφορία των βιβλίων. www.eyelands.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.