fbpx

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΟι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ανακοίνωσαν την επέκτασή τους στην Τουρκία. Η Pena Yayinlari συστάθηκε σαν αυτόνομη εταιρεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη πριν από περίπου έναν χρόνο και διευθύνεται από την Πένυ Ψυχογιού, η οποία έχει στην ομάδα της αξιόλογα και έμπειρα στελέχη από τον χώρο του βιβλίου.

Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα 15 βιβλία που απευθύνονται σε ενηλίκους και παιδιά. Η Pena Yayinlari στοχεύει στην έκδοση 60 τίτλων μέσα στο 2014 ενώ οι περισσό¬τεροι διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή. Βασικές κατηγορίες του καταλόγου της είναι η λογοτεχνία ενηλίκων (ξένων και Τούρκων συγγραφέων) και η λογοτεχνία για παιδιά και εφήβους με αξιόλογες σειρές graphic novel και εικονογραφημένων βιβλίων.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της νέας εταιρείας έγινε στην Tuyap Book Fair, που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμ¬βριο του 2013 στην Κωνσταντινούπολη. Τα βιβλία διατίθενται σε μεγάλες αλυσίδες βιβλιοπωλείων και επιλεγμένα σημεία πώλησης, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα της εταιρείας https://www.penayayinlari.com/

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.