fbpx

«THE CHRISTMAS BOOK EVENT 2013»

«THE CHRISTMAS BOOK EVENT 2013» Πέρσι δώδεκα συγγραφείς βρέθηκαν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, μίλησαν για τα βιβλία τους, συνομίλησαν με αναγνώστες, σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο book event της χρονιάς στη Θεσσαλονίκη.
Φέτος, το λονδρέζικο έθιμο έρχεται ξανά στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013. Το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης (Μητροπόλεως 92) και το thinkfree.gr διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το «Christmas Book Event» για την παρουσίαση όλων των νέων εκδόσεων που θα πρωταγωνιστήσουν στα φετινά Χριστούγεννα, μια εκδήλωση που περιλαμβάνει συζήτηση με συγγραφείς, κινηματογραφική και jazz μουσική, εδέσματα, κρασί, συλλεκτικά αλλά και μεγάλα δώρα και άλλες εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα:

Στις 12.00 το μεσημέρι, εκδήλωση για μικρά και μεγάλα παιδιά με τη συγγραφέα Κατερίνα Τζαβάρα και το βιβλίο της ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ; (εκδ. Διάπλους).

Στις 13.00 ο τραγουδοποιός Χρήστος Κολοβός θα ερμηνεύσει τραγούδια των Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Μικρούτσικου αλλά και δικά του.

Στις 13.30 δώδεκα γνωστοί συγγραφείς οι οποίοι είδαν πρόσφατα ένα νέο βιβλίο τους στις προθήκες των βιβλιοπωλείων θα μιλήσουν γι' αυτά και όχι μόνο:
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΛΥΚΟΦΩΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ, ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΒΒΕΤΑΣ, O ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΙΖΩΝΗ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΕΥΝΟΥΧΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΚΟΡΟΒΙΝΗΣ, '55
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ;
ΛΕΩΝ ΝΑΡ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1912-2012 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
ΣΑΚΗΣ ΣΕΡΕΦΑΣ, ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΡΝΩ ΔΡΟΜΟ ΑΦΗΝΩ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ, ΠΕΡΙΠΟΛΩΝ, ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΩ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΖΑΒΑΡΑ, ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
ΓΙΩΤΑ ΦΩΤΟΥ, ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Επίσης, 12 τυχεροί που θα βρεθούν στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης, θα κερδίσουν από ένα βιβλίο με την υπογραφή του συγγραφέα από τους δώδεκα συμμετέχοντες στην εκδήλωση και ένα ταξιδιωτικό τριήμερο (προσφορά του thinkfree.gr – ο διαγωνισμός θα τρέξει τις επόμενες μέρες μέσω της ιστοσελίδας) για να διαβάσει το αγαπημένο του βιβλίο (προσφορά του βιβλιοπωλείου Κωνσταντινίδης).
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη βιβλιοθήκη φορέα που παρέχει φιλανθρωπικό έργο.
Ενημερωθείτε για λεπτομέρειες της εκδήλωσης από την ιστοσελίδα www.thinkfree.gr και http://www.facebook.com/ thinkfree.gr.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.