fbpx

ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ»

ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ»Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην «Αρχιτεκτονική», στο Γκάζι, o στιχουργός Ισαάκ Σούσης μας παρουσιάζει την «Αόρατη πόλη» του, μία τρίωρη συναυλία βασισμένη σε τραγούδια, αλλά και σε ποιήματά του.

Τραγούδια σπάνιας εσωτερικότητας, όπως ο «Νότος», τραγούδια καυστικού σχολιασμού της επικαιρότητας, όπως το πρόσφατο «Μια συνηθισμένη μέρα», τραγούδια που φωτίζουν την ευδιάθετη πλευρά του στιχουργού, όπως το «Έλα, ψυχούλα μου», αλλά και καινούργια τραγούδια που αποκαλύπτουν την ανήσυχη και πάντα ευαίσθητη αντίληψή του.

Για το διαφορετικό αυτό πρόγραμμα ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους οι συνεργάτες του Ισαάκ Σούση: πρωτοστατεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, και κοντά του είναι ο Γιάννης Κότσιρας και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος –μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία του Σούση, από την οποία προέρχεται το τραγούδι «Αόρατη πόλη» και ο τίτλος της μουσικής αυτής παράστασης–, αλλά δίνουν το παρών και αγαπημένοι φίλοι: ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Παντελής Αμπαζής. Στην παρουσίαση των ποιημάτων, ο Δημήτρης Τάρλοου.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, ώρα εισόδου 8.30 μ.μ.

«Αρχιτεκτονική», Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116), Γκάζι, τηλ.: 210 9014428.

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ με κρασί ή μπίρα.

[επιμέλεια: Ρ.Μπ.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.