fbpx
Λογοτεχνικός διαγωνισμός «Στη βοή των νερών»

Λογοτεχνικός διαγωνισμός «Στη βοή των νερών»

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το λογοτεχνικό περιοδικό Διάσελο (της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας land+water) διοργανώνουν διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος με θέμα «Στη βοή των νερών».

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι ανεξαιρέτως. Δεκτά θα γίνονται κείμενα που θα έχουν αποσταλεί μέχρι και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 (έως και τις 23:59’) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μαζί με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του διαγωνιζόμενου. Τα διηγήματα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 2.500 λέξεις.

Το έπαθλο για τους νικητές των τριών πρώτων διηγημάτων είναι δωρεάν τετραήμερη φιλοξενία –με ημιδιατροφή– σε ξενώνα της Βωβούσας, ενώ τα δέκα καλύτερα θα δημοσιευτούν στο περιοδικό Διάσελο (τεύχος #4) μαζί με πρωτότυπα κείμενα των: Ιάκωβου Ανυφαντάκη, Έλενας Μαρούτσου, Βασιλικής Πέτσα, Θανάση Σταμούλη, Μαρίας Φακίνου και Σταύρου Χριστοδούλου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 και η παρουσίασή τους θα πραγματοποιηθεί στο Φεστιβάλ Βωβούσας το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι: Τατιάνα Αβέρωφ, Δημήτρης Νόλλας, Σταυρούλα Παπασπύρου, Γιώργος Περαντωνάκης, Νίκος Χρυσός.

Το περιοδικό Διάσελο εκδίδεται με αφορμή το Φεστιβάλ Βωβούσας και επιμελείται ο συγγραφέας Νίκος Χρυσός, που είναι και ο συντονιστής του διαγωνισμού.

Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.