fbpx

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΓΟΥΜΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ…

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΓΟΥΜΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ…Σάλο προκάλεσε σε υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, αλλά και σε οπαδούς των κόμικς, η απόφαση της εταιρείας DCComics να «απαγορεύσει» στους συγγραφείς του περιοδικού Batwoman να παρουσιάσουν σε ένα τεύχος την (ανοιχτά λεσβία) ομώνυμη πρωταγωνίστρια να παντρεύεται τη σύντροφό της.

 Ωστόσο, η ίδια η εταιρεία υποστηρίζει ότι ο λόγος για τον οποίο ζήτησε να μη γίνει ο γάμος της Μπατγούμαν δεν ήταν αυτός που φανταζόμαστε όλοι μας.

Σύμφωνα με τον εκδότη της DCComics, Νταν ντι Ντίο, ο λόγος ήταν ότι «οι υπερήρωες δεν πρέπει να έχουν χαρούμενες προσωπικές ζωές. Είναι δεσμευμένοι στην περσόνα τους και δεσμευμένοι στην προστασία των άλλων, θυσιάζοντας τα δικά τους προσωπικά ενδιαφέροντα».

Μάλιστα, ο ντι Ντίο τόνισε: «Πείτε μου έναν άλλο εκδότη εκεί έξω που υπερασπίζεται τους ομοφυλόφιλους χαρακτήρες του με τον τρόπο που το κάνουμε εμείς».

[επιμέλεια: Σ.Π.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.