fbpx
ΗΠΑ: Επανεκδίδονται έπειτα από 20 χρόνια ρομαντικά μυθιστορήματα γνωστής πολιτικού

ΗΠΑ: Επανεκδίδονται έπειτα από 20 χρόνια ρομαντικά μυθιστορήματα γνωστής πολιτικού

H Στέισι Έιμπραμς (Stacey Abrams) είναι γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες για την πολιτική και ακτιβιστική της δράση, ενώ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Δημοκρατικού Κόμματος. Στο παρελθόν υπήρξε όμως και συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων, τα οποία είχε υπογράψει με το ψευδώνυμο Σελίνα Μοντγκόμερι (Selena Montgomery). Τρία από αυτά, τα οποία έγραψε πριν από 20 χρόνια, πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν από τον εκδοτικό οίκο Berkley εντός του 2022 σε σκληρόδετη έκδοση και σε μορφή audiobooks.

«Οι χαρακτήρες και οι περιπέτειές τους ήταν αυτό που ήθελα να διαβάζω ως νέα μαύρη γυναίκα – ιστορίες που αναδεικνύουν τις μη λευκές γυναίκες ως καλλιεργημένες, αποφασιστικές και ενδιαφέρουσες», ανέφερε σε δήλωσή της η Έιμπραμς, συνεχίζοντας: «Ως Σελίνα και ως Στέισι, είμαι περήφανη που αποτελώ μέρος της κοινότητας συγγραφέων ρομαντικής λογοτεχνίας».

Σημειώνεται ότι, πέρα από τα συνολικά οκτώ μυθιστορήματα που έχει κυκλοφορήσει ως Σελίνα Μοντγκόμερι, η Έιμπραμς έχει γράψει και δύο επιτυχημένα μη λογοτεχνικά βιβλία, ενώ στις 11 Μαΐου κυκλοφόρησε το πρώτο της δικαστικό θρίλερ, με τίτλο While Justice Sleeps [Ενώ η δικαιοσύνη κοιμάται].

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
ΗΠΑ: Ανησυχητική αύξηση των αποπειρών λογοκρισίας βιβλίων σε βιβλιοθήκες

Την ανησυχητική αύξηση των προσπαθειών για απομάκρυνση «αμφιλεγόμενων» βιβλίων από βιβλιοθήκες στις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών (ALA),...

ΝΕΑ
Πώς κινήθηκαν οι πωλήσεις βιβλίων το 2023: Αυξημένος τζίρος, μειωμένος όγκος

Πωλήσεις αυξημένες σε αξία αλλά μειωμένες σε όγκο: αυτή είναι η τάση που καταγράφει για τα βιβλία η έκθεση Global Book Market 2023 της Nielsen BookData και της GfK, με βάση στοιχεία από τις πωλήσεις εκτυπωμένων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.