fbpx
Bloomsbury: Εκδίδει συλλογή διηγημάτων και πενταλογία φαντασίας του Άλαν Μουρ

Bloomsbury: Εκδίδει συλλογή διηγημάτων και πενταλογία φαντασίας του Άλαν Μουρ

Έναν χρόνο μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από τον χώρο των κόμικς, ο Άλαν Μουρ, ο συγγραφέας πίσω από το graphic novel V For Vendetta και τη σειρά κόμικς Watchmen, συμφώνησε με τον εκδοτικό οίκο Bloomsbury για την κυκλοφορία μίας συλλογής διηγημάτων του και μίας πενταλογίας φαντασίας με φόντο το Λονδίνο.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος, το φθινόπωρο του 2022 αναμένεται να κυκλοφορήσει η συλλογή διηγημάτων του Μουρ με τίτλο Illuminations, μία «εντυπωσιακά πρωτότυπη και γεμάτη ενέργεια» συλλογή με ιστορίες που «αποκαλύπτουν την πλήρη δύναμη της φαντασίας και της μαγείας», ενώ το 2024 θα κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος της σειράς φαντασίας «Long London», που υπόσχεται «ένα επικό και αξέχαστο ταξίδι στη μαγεία και την ιστορία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλαν Μουρ το 2016 εξέδωσε το πρώτο μυθιστόρημά του, το Jerusalem, ένα έργο έκτασης άνω των χιλίων σελίδων με θέμα τη γενέτειρά του, το Νορθάμπτον. Σε δήλωσή του, ο Μουρ τόνισε ότι «σφύζει από λογοτεχνία, σφύζει από πρόζα» και ευχαρίστησε τον εκδοτικό οίκο Bloomsbury για τη δέσμευσή του «να επεκτείνει την αυτοκρατορία των λέξεων».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.