fbpx

Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ

Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΤο πρώτο του βιβλίο εξέδωσε ο εγγονός του Ρόαλντ Νταλ, Λουκ Κέλι, και (τι έκπληξη) είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά.

«Μεγάλωσα περικυκλωμένος από συζητήσεις για παιδικά βιβλία», δήλωσε στην εφημερίδα Telegrapho Κέλι, που είναι γιος της Τέσα Νταλ, κόρης του αγαπημένου παιδικού συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ. «Είναι ωραίο να μπορείς να δουλέψεις πάνω σε κάτι που πραγματικά λατρεύεις και έχεις περάσει ολόκληρη τη ζωή σου βουτηγμένος σε αυτό», πρόσθεσε.

Το βιβλίο του, με τίτλο BlanketandBear, aRemarkablePair, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-5 ετών και διηγείται την ιστορία μίας κουβέρτας και ενός λούτρινου αρκούδου που αποχωρίζονται τον ιδιοκτήτη τους. Ο ίδιος ο Κέλι ανέφερε στη συνέντευξη ότι ο φόβος του να χάσει πράγματα ήταν ιδιαίτερα συχνός στην παιδική του ηλικία. «Μετακόμισα 18 φορές σε 16 χρόνια», επεσήμανε.

[επιμέλεια: Σ.Π.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.