fbpx
38 νέοι κύκλοι σεμιναρίων για τον πολιτισμό ξεκινούν στο Faust Culture

38 νέοι κύκλοι σεμιναρίων για τον πολιτισμό ξεκινούν στο Faust Culture

Ο καλλιτεχνικός πολυχώρος Faust, διανύοντας φέτος τον δέκατο χρόνο συνεχούς παρουσίας στην πολιτιστική ζωή της Αθήνας, συμπληρώνει τις δράσεις του δημιουργώντας μια νέα εστία έρευνας, εκπαίδευσης και συνομιλίας γύρω από την καλλιτεχνική δημιουργία και την προσωπική ανάπτυξη: το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Faust Culture.

Αναγνωρισμένοι επαγγελματίες της Τέχνης, του Πολιτισμού και των Επιστημών του Ανθρώπου θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν τα εργαλεία της δουλειάς τους και τις τεχνικές της δημιουργίας τους μέσα από πρωτότυπους κύκλους σεμιναρίων, εργαστηρίων, παρουσιάσεων και ομαδικών δράσεων.

Στους ειδικά διαμορφωμένους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους των δύο ορόφων όπου στεγάζεται, το Faust Culture παρέχει τη δυνατότητα για ουσιαστική επιμόρφωση όλων των συμμετεχόντων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, πάνω στην καλλιτεχνική δημιουργία, την πολιτισμική πράξη και την προσωπική ανάπτυξη.

Με την εμπειρία των 1.500 θεατρικών παραστάσεων, 1.200 μουσικών συναυλιών αλλά και πλήθος μικρών και μεγάλων σεμιναρίων και εκθέσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο Faust, ο πολυχώρος συνεχίζει ακόμα πιο πεισματικά με σταθερό σκοπό του τον πολιτισμό. Θέατρο, Συγγραφή, Μουσική, Κινηματογράφος, Κίνηση, Οργάνωση, Διαχείριση, Επικοινωνία, Αυτογνωσία, Άσκηση, Εξέλιξη. Πολιτισμός!

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κύκλοι σεμιναρίων:

Σεμινάρια θεωρίας κειμένων, γραφής και δραματουργίας
Διδάσκουν οι: Βασίλης Παπαβασιλείου, Τάκης Τζαμαργιάς, Άκης Δήμου, Αλέξης Σταμάτης, Κατερίνα Μπέη, Ειρήνη Μουντράκη, Έλενα Τριανταφυλλοπούλου, Μάνια Ζούση.

Σεμινάρια σκηνοθεσίας, υποκριτικής, κίνησης, φωτογραφίας και φωτισμών
Διδάσκουν οι: Δημήτρης Καταλειφός, Νίκος Χατζόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Ιώ Βουλγαράκη, Ελεάνα Γεωργούλη, Μαρία Μαγκανάρη, Αλεξάνδρα Καζάζου, Λευτέρης Χαρίτος, Λίλλυ Μελεμέ, Μελίνα Μάσχα, Γιώργος Λυτζέρης, Σίμος Κακάλας, Τάσος Βρεττός.

Σεμινάρια αυτογνωσίας, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης
Διδάσκουν οι: Ζωζώ Λιδωρίκη, Δημήτρης Τσέλιος, Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, Κωνσταντίνος Ζερβός, Μαρία Κωστάλα & Ελίνα Πανταλέων.

Σεμινάρια μουσικής, ρυθμού, performance και σώματος
Διδάσκουν οι: Γιώργος Ανδρέου, Πέτρος Κούρτης, Άννα Καραμήτσου, Ραφίκα Σαουίς, Αντώνης Παπαδόπουλος, Τάνια Φύτρου, Μάντυ Φραγκιαδάκη & Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, Μαριάνθη Κυρίου, Σωτήρης Καραμεσίνης & Αγγελική Τουμπανάκη.

Παράταση εγγραφών έως τις 8 Νοεμβρίου.

Επισκεφθείτε το www.faustculture.gr για αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε σεμινάριο, το πρόγραμμα, τα δίδακτρα και τους τρόπους πληρωμής.

FAUST CULTURE
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Καλαμιώτου 11, Αθήνα, ΤΚ 10560
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.3234095
www.faustculture.gr

«Η Ζωή θέλει Τέχνη. Η Τέχνη θέλει Τεχνική. Η Τεχνική θέλει Γνώση. Η Γνώση θέλει Ζωή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα της 20ής ΔΕΒΘ συνεχίζει δυναμικά για 2η χρονιά

Εμβαθύνοντας στη σημασία που έχει η γνωριμία, ο διάλογος και η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ του εκδοτικού κόσμου της Ελλάδας και του εξωτερικού, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού εγκαινίασε πέρυσι το...

ΝΕΑ
Σκοτία: Απρόσμενη δωρεά κρατάει ζωντανό το λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write

Νέα πνοή στο λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write της Γλασκώβης, το οποίο ματαιώθηκε φέτος λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, δίνει μία απρόσμενη δωρεά ύψους 65.000 λιρών, η οποία θα επιτρέψει τη διεξαγωγή...

ΝΕΑ
Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη, Τετάρτη 24/4

Οι συναντήσεις του namougellas.com, αυτή η μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις ζωντανά με ανθρώπους που θαυμάζεις, συνεχίζονται. «Την Τετάρτη 24 Απριλίου, δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς θα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.