fbpx
«Φθινοπωρινές ακροβασίες»: Λογοτεχνικός διαγωνισμός μικροϊστοριών από το Literature.gr

«Φθινοπωρινές ακροβασίες»: Λογοτεχνικός διαγωνισμός μικροϊστοριών από το Literature.gr

Το Literature.gr προκηρύσσει ηλεκτρονικό λογοτεχνικό διαγωνισμό μικροϊστοριών με θέμα: «Φθινοπωρινές ακροβασίες», καλώντας τους συμμετέχοντες να συνθέσουν μια μικροϊστορία (έως 500 λέξεις) με τη θεματική αυτή.

Χρονικό πλαίσιο διαγωνισμού: από Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 έως Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020. Δεκτές θα γίνονται μόνο οι συμμετοχές οι οποίες θα παραλαμβάνονται μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Θεματολογία: «Φθινοπωρινές ακροβασίες». Η ανάπτυξη του θέματος και της πλοκής των μικροϊστοριών θα πρέπει να έχουν σχέση με τη θεματολογία αυτή.

Τίτλος μικροϊστορίας: Θα είναι ελεύθερος για τον κάθε συμμετέχοντα.

Έκταση μικροϊστορίας: Οι μικροϊστορίες δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 500 λέξεις (δεν συνυπολογίζονται οι λέξεις του τίτλου της μικροϊστορίας).

Συμμετοχή στον διαγωνισμό: Η υποβολή των μικροϊστοριών στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα λάβετε απαντητικό e-mail. το οποίο θα επιβεβαιώνει ότι λάβαμε την συμμετοχή σας.

Κριτική επιτροπή: Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους λογοτέχνες, συνεργάτες του Literature.gr. Τα ονόματά τους δεν ανακοινώνονται, ώστε να μπορούν απερίσπαστοι να αφοσιωθούν στην αμερόληπτη και αντικειμενική κρίση των πονημάτων.

Οι νικητές: Κατόπιν αξιολόγησης όλων των συμμετοχών, θα επιλεχθούν οι 10 καλύτερες μικροϊστορίες, οι οποίες θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή σελίδα του Literature.gr.

Όροι συμμετοχής:
1. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών, κάτοικοι Ελλάδος και εξωτερικού, που δεν έχουν εκδώσει λογοτεχνικό βιβλίο.
2. Οι μικροϊστορίες θα πρέπει να είναι γραμμένες στην ελληνική γλώσσα.
3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτύου κατά το χρονικό διάστημα Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 έως Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020. Δεν προβλέπεται οποιοσδήποτε άλλος τρόπος υποβολής των μικροϊστοριών.
4. Η μικροϊστορία δεν θα πρέπει να υπερβαίνει σε έκταση τις 500 λέξεις και η θεματολογία της πρέπει να είναι σχετική με το θέμα του διαγωνισμού: «Φθινοπωρινές ακροβασίες».
5. Από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό αποκλείονται οι συνεργάτες του Literature.gr, καθώς και των χορηγών επικοινωνίας.
6. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζομένου θα πρέπει να είναι ατομική, με μια μόνο μικροϊστορία, αδημοσίευτο έργο του ίδιου.
7. Η ευθύνη και η πατρότητα της μικροϊστορίας φέρει την ευθύνη του συμμετέχοντος που θα την υποβάλει.
8. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή με ψευδώνυμο. Το ονοματεπώνυμο και το email του κάθε συμμετέχοντος θα πρέπει να είναι ευδιάκριτα γραμμένα στην αρχική σελίδα, πριν από τη μικροϊστορία.
9. Η συμμετοχή θα γίνεται με email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
10. Η κριτική επιτροπή θα λάβει από το Literature.gr μόνο τις μικροϊστορίες, χωρίς τα στοιχεία των συμμετεχόντων για λόγους διαφάνειας.
11. Από το σύνολο των μικροϊστοριών οι οποίες θα πληρούν τους όρους συμμετοχής, το Literature.gr θα επιλέξει, κατά την απόλυτη κρίση του, τις 10 καλύτερες, οι οποίες θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή σελίδα του Literature.gr.
12. Η τελική απόφαση του Literature.gr δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, είναι οριστική, και οι 10 καλύτερες μικροϊστορίες, μαζί με τα βιογραφικά των νικητών, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα Literature.gr μετά το πέρας του διαγωνισμού.
13. Οι μικροϊστορίες ενδέχεται να κυκλοφορήσουν σε έντυπη μορφή.

Με την αποστολή μικροϊστορίας του στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Φθινοπωρινές ακροβασίες», ο κάθε διαγωνιζόμενος:
Α. Αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό την κρίση της κριτικής επιτροπής που έχει επιλέξει το Literature.gr προς αξιολόγηση.
Β. Εκχωρεί στο Literature.gr, στην περίπτωση που ανακηρυχθεί ως ένας από τους 10 νικητές του διαγωνισμού, το δικαίωμα για δημοσίευση της μικροϊστορίας του στην ιστοσελίδα Literature.gr.

Το Literature.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις ημερομηνίες ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό χωρίς προειδοποίηση προς τους συμμετέχοντες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Literature.gr σχετική ανακοίνωση.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα της 20ής ΔΕΒΘ συνεχίζει δυναμικά για 2η χρονιά

Εμβαθύνοντας στη σημασία που έχει η γνωριμία, ο διάλογος και η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ του εκδοτικού κόσμου της Ελλάδας και του εξωτερικού, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού εγκαινίασε πέρυσι το...

ΝΕΑ
Σκοτία: Απρόσμενη δωρεά κρατάει ζωντανό το λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write

Νέα πνοή στο λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write της Γλασκώβης, το οποίο ματαιώθηκε φέτος λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, δίνει μία απρόσμενη δωρεά ύψους 65.000 λιρών, η οποία θα επιτρέψει τη διεξαγωγή...

ΝΕΑ
Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη, Τετάρτη 24/4

Οι συναντήσεις του namougellas.com, αυτή η μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις ζωντανά με ανθρώπους που θαυμάζεις, συνεχίζονται. «Την Τετάρτη 24 Απριλίου, δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς θα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.