fbpx

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ… ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ… ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΓια πολλούς αναγνώστες έχει ιδιαίτερη σημασία το βιβλίο τους να φέρει την ιδιόχειρη υπογραφή ή και μία αφιέρωση από τον αγαπημένο τους συγγραφέα. Πλέον, αυτό θα μπορεί να γίνεται και μέσω Διαδικτύου, όπως ανακοινώθηκε από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins.

Σε συνεργασία με την υπηρεσία Autography, ο εκδοτικός οίκος διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο μία εκδήλωση ψηφιακής υπογραφής βιβλίων από είκοσι συγγραφείς.

Η υπηρεσία αυτή θα επιτρέψει στους αναγνώστες να προσθέσουν στα ebooks τους από τους είκοσι αυτούς συγγραφείς (όλοι τους συγγραφείς ρομαντικών μυθιστορημάτων) μία επιπλέον σελίδα, στην οποία θα αποτυπώνεται το αυτόγραφο του συγγραφέα.

«Η συνεργασία μας με την Autograph μας επιτρέπει να διατηρήσουμε την προσωπική επαφή μίας υπογραφής βιβλίων ενός συγγραφέα, φτάνοντας παράλληλα σε αναγνώστες από όλο τον κόσμο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής μάρκετινγκ της HarperCollins, Άντζελα Τριμπέλι.

[επιμέλεια: Σ.Π.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.