fbpx

ΜΠΕΘ ΡΙΚΛΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ!

ΜΠΕΘ ΡΙΚΛΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ!Τα παιδιά-θαύματα, που από μικρή ηλικία καταφέρνουν να προκαλέσουν αίσθηση με το ταλέντο τους, είναι αρκετά σπάνια στη λογοτεχνία, κι έτσι η επιτυχία της 18χρονης σήμερα Μπεθ Ρικλς, που πριν από τρία χρόνια έγραψε ένα βιβλίο που έκανε θραύση στο διαδίκτυο, είναι ένα πραγματικά αξιοσημείωτο γεγονός.

Η Ρικλς, παράλληλα με τα μαθήματά της, έγραφε στα 15 της χρόνια και το μυθιστόρημά της με τίτλο The Kissing Booth, το οποίο δημοσίευε σε συνέχειες σε ένα λογοτεχνικό forum και το οποίο, στην κορύφωσή του, έφτασε να έχει 19 εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, στα 18 της χρόνια, το βιβλίο της κυκλοφορεί από τον μεγάλο εκδοτικό οίκο Random House, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει για δύο ακόμα βιβλία.

Κεντρική ηρωίδα του βιβλίου της είναι η Ελ Έβανς, ένα όμορφο και δημοφιλές κορίτσι που ζει στην Καλιφόρνια, μία περιοχή που η ίδια η συγγραφέας δεν έχει δει ποτέ από κοντά, καθώς ζει στην Ουαλία, κάτι που εξέπληξε ακόμα και τους εκδότες της, που περίμεναν ότι είχαν να κάνουν με Αμερικανίδα!

Το δεύτερο βιβλίο της Μπεθ Ρικλς, με τίτλο Rolling Dice, αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, ενώ το The Kissing Booth φέρεται να «βολιδοσκοπείται» από τηλεοπτικά κανάλια και κινηματογραφικά στούντιο, και δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη.

[επιμέλεια: Σ.Π.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.