fbpx
Η Ελένη Λαδιά καλεσμένη του Diastixo.gr στην εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας... LIVE!»

Η Ελένη Λαδιά καλεσμένη του Diastixo.gr στην εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας... LIVE!»

Η κριτικός λογοτεχνίας Τούλα Ρεπαπή, συνεργάτιδα του Diastixo.gr, συνομιλεί με τη συγγραφέα Ελένη Λαδιά την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 20:00.

Το Diastixo.gr συμμετέχει με δικό του ένθετο στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του bookia για το βιβλίο: «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας... LIVE!». Κάθε Κυριακή, λοιπόν, το Diastixo.gr έχει τη δική του ώρα, με οικοδεσπότη διαφορετικό συνεργάτη του κάθε φορά, που θα φιλοξενεί συγγραφείς από όλο το εκδοτικό φάσμα: πεζογράφους, ποιητές, συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, καθηγητές πανεπιστημίου, δοκιμιογράφους κ.ά. Λεπτομέρειες ανακοινώνονται στην αρχή κάθε εβδομάδας. Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλει στη διατήρηση της άμεσης επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες.

Είναι η πρώτη φορά που το Diastixo.gr, το Νο1 σε επισκεψιμότητα ενημερωτικό site για το βιβλίο και τον πολιτισμό, συνεργάζεται με το bookia.gr, ένα από τα σημαντικότερα και πιο δραστήρια portal για το βιβλίο στη χώρα μας.

Το ξεκίνημα έγινε την Κυριακή 26 Απριλίου με οικοδεσπότη τον Μάκη Τσίτα και προσκεκλημένο τον Μάνο Κοντολέων, ακολούθησε η Έρικα Αθανασίου με προσκεκλημένο τον Βλάση Αγτζίδη, η Βερίνα Χωρεάνθη με προσκεκλημένη τη Λιάνα Σακελλίου, η Τούλα Ρεπαπή με προσκεκλημένο τον Γιάννη Ξανθούλη, η Ανθούλα Δανιήλ με προσκεκλημένο τον Γιώργο Βέη, η Μάριον Χωρεάνθη με προσκεκλημένη τη Λίνα Λυχναρά και η Διώνη Δημητριάδου με προσκεκλημένο τον Νίκο Ξένιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Βιβλίο που μπλόκαρε ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ κυκλοφορεί μισόν αιώνα μετά

Ο μεγάλος σκηνοθέτης Στάνλεï Κιούμπρικ είχε το εξής ελάττωμα, όπως συμφωνούν λίγο-πολύ όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του: την τελειομανία του. Έτσι, όταν το 1970 κάποιος τόλμησε σε ένα βιβλίο...

ΝΕΑ
Η ανορθόδοξη μέθοδος του Καζούο Ισιγκούρο πίσω από τους τίτλους των βιβλίων του

Για τον μάλλον ασυνήθιστο τρόπο με τον οποίο επιλέγει τους τίτλους των βιβλίων του μαζί με τη σύζυγό του μίλησε ο νομπελίστας συγγραφέας Καζούο Ισιγκούρο σε εκδήλωση στο Λονδίνο. Όπως περιέγραψε ο...

ΝΕΑ
Το Χάρβαρντ αφαιρεί «ανθρώπινο» δέσιμο από βιβλίο του 19ου αιώνα

Δεν είναι συχνό φαινόμενο οι κάτοχοι σπάνιων παλιών βιβλίων να τα «γδύνουν» από το περίτεχνο δέσιμό τους, όμως αυτό ακριβώς αποφάσισε να κάνει το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ σε ένα βιβλίο του 19ου...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.