fbpx
Η Λίνα Λυχναρά καλεσμένη του Diastixo.gr στην εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας... LIVE!»

Η Λίνα Λυχναρά καλεσμένη του Diastixo.gr στην εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας... LIVE!»

Η συγγραφέας και κριτικός Μάριον Χωρεάνθη μιλάει με τη συγγραφέα και διδάκτορα Ελληνικής Λογοτεχνίας Παν/μίου Σορβόνης Λίνα Λυχναρά, με αφορμή το βιβλίο της Μια σκιά στο παράθυρο (Εκδόσεις Πατάκη), την Κυριακή 31 Μαΐου, στις 18:30.

To Diastixo.gr συμμετέχει με δικό του ένθετο στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του bookia για το βιβλίο: «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας... LIVE!». Κάθε Κυριακή, λοιπόν, το Diastixo.gr έχει τη δική του ώρα, με οικοδεσπότη διαφορετικό συνεργάτη του κάθε φορά, που θα φιλοξενεί συγγραφείς από όλο το εκδοτικό φάσμα: πεζογράφους, ποιητές, συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, καθηγητές πανεπιστημίου, δοκιμιογράφους κ.ά. Λεπτομέρειες ανακοινώνονται στην αρχή κάθε εβδομάδας. Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλει στη διατήρηση της άμεσης επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες.

Είναι η πρώτη φορά που το Diastixo.gr, το Νο1 σε επισκεψιμότητα ενημερωτικό site για το βιβλίο και τον πολιτισμό, συνεργάζεται με το bookia.gr, ένα από τα σημαντικότερα και πιο δραστήρια portal για το βιβλίο στη χώρα μας.

Το ξεκίνημα έγινε την Κυριακή 26 Απριλίου με οικοδεσπότη τον Μάκη Τσίτα και προσκεκλημένο τον Μάνο Κοντολέων, ακολούθησε η Έρικα Αθανασίου με προσκεκλημένο τον Βλάση Αγτζίδη, η Βερίνα Χωρεάνθη με προσκεκλημένη τη Λιάνα Σακελλίου, η Τούλα Ρεπαπή με προσκεκλημένο τον Γιάννη Ξανθούλη και η Ανθούλα Δανιήλ με προσκεκλημένο τον Γιώργο Βέη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.