ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ PENGUIN ΚΑΙ RANDOM HOUSE

ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ PENGUIN ΚΑΙ RANDOM HOUSE

ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ PENGUIN ΚΑΙ RANDOM HOUSEΟ μεγαλύτερος εκδοτικός οίκος του κόσμου για βιβλία ευρείας κατανάλωσης είναι πλέον γεγονός, καθώς Penguin και Random House ανακοίνωσαν τη συγχώνευσή τους σε μία οντότητα, την Penguin Random House.

Σύμφωνα με τις μητρικές εταιρείες Pearson και Bertelsmann, η νέα εταιρεία, που θα έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη, θα απασχολεί περίπου 10.000 υπαλλήλους και θα διαθέτει σχεδόν 250 θυγατρικές.

«Μαζί θα δώσουμε στους συγγραφείς μας άνευ προηγουμένου παροχές για να τους βοηθήσουμε να επεκταθούν σε παγκόσμια ακροατήρια και θα προσφέρουμε στους αναγνώστες ασυναγώνιστη ποικιλία και επιλογές για μελλοντική ανάγνωση. Η σύνδεση των συγγραφέων με τους αναγνώστες είναι και θα είναι στην καρδιά όλων όσοι παλεύουμε να πετύχουμε μαζί», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Random House Μάρκους Ντόλε, που θα έχει τον ίδιο ρόλο και στην Penguin Random House, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Penguin, Τζον Μάκινσον, να αναλαμβάνει πρόεδρος.

[επιμέλεια: Σπύρος Πιστικός]

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιό σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας:
 
     

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.