fbpx

Ο ΤΖΕΪΜΙ ΟΛΙΒΕΡ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ!

Ο ΤΖΕΪΜΙ ΟΛΙΒΕΡ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ!Σίγουρα είναι σπάνιο για έναν άνθρωπο, ειδικά στον δυτικό κόσμο και ακόμα περισσότερο αν αυτός είναι διάσημος, στα τριάντα οχτώ του χρόνια να μην έχει διαβάσει ποτέ ένα λογοτεχνικό έργο.

Κι όμως, αυτή ήταν η περίπτωση του γνωστού Βρετανού σεφ Τζέιμι Όλιβερ, που το 2012 είχε παραδεχθεί ότι δεν είχε διαβάσει ποτέ λογοτεχνικό βιβλίο, λόγω της δυσλεξίας.
«Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα βιβλίο στη ζωή μου, και ξέρω ότι ακούγομαι απίστευτα αγράμματος, αλλά είμαι δυσλεξικός και βαριέμαι εύκολα», είχε δηλώσει τότε.

Ωστόσο, αυτό πλέον άλλαξε, καθώς ο Τζέιμι Όλιβερ διάβασε το πρώτο του βιβλίο. Πρόκειται για το Catching Fire της Σουζάν Κόλινς, τη συνέχεια του επιτυχημένου The Hunger Games, που μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο.
«Μου άρεσε το πώς χανόμουν μέσα στην ιστορία», λέει για την εμπειρία του, και ίσως αυτή να είναι η αρχή για μία νέα, πιο στενή σχέση με τη λογοτεχνία για τον διάσημο σεφ.

[επιμέλεια: Σπύρος Πιστικός]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.