fbpx
Πώς ένα tweet έφερε παραγγελίες 1.000 λιρών σε ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο

Πώς ένα tweet έφερε παραγγελίες 1.000 λιρών σε ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο

Όλα άρχισαν με μία μελαγχολική ανάρτηση στο Twitter: Το ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο Petersfield στο Χάμπσαϊρ της Αγγλίας ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, ίσως πρώτη φορά στην ιστορία του, που ξεπερνά τα 100 χρόνια, δεν πούλησε ούτε ένα βιβλίο.

Όταν όμως ο διάσημος συγγραφέας βιβλίων φαντασίας Νιλ Γκέιμαν διέδωσε την πικραμένη ανάρτηση του βιβλιοπωλείου στους δικούς του ακολούθους στο Twitter, που μετριούνται σε εκατομμύρια, κάτι μαγικό συνέβη: μέσα σε λίγες ώρες, το βιβλιοπωλείο είχε δεχτεί παραγγελίες συνολικού ύψους περίπου 1.000 λιρών από πελάτες!

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ακολούθησε ένα πολύ πιο χαρμόσυνο tweet από τον λογαριασμό του βιβλιοπωλείου, το οποίο ειδικεύεται σε παλιά βιβλία και χάρτες: «Τι νύχτα κι αυτή! Έχουμε 1.100 νέους ακολούθους. Έχουμε αμέτρητες online παραγγελίες βιβλίων. Έχουμε πάνω από 300 μηνύματα, πολλά από τα οποία περιέχουν ερωτήσεις σχετικά με βιβλία. Θα απαντήσουμε σε όλα το συντομότερο δυνατόν, σας παρακαλούμε ανεχτείτε μας! Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.