fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Brynard, Harper, Montalbán, Ricci και Robinson

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Brynard, Harper, Montalbán, Ricci και Robinson

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών που κερδίσουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το βιβλίο της Karin Brynard Ματωμένη έρημος
Ράνια Παπακώστα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ

Για το βιβλίο της Jane Harper Άγρια φύση
Ηλέκτρα Διακολαμπριανού
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ

Για το βιβλίο του Manuel Vázquez Montalbán Τατουάζ
Κωνσταντινος Ζερβας
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΚΟΒΕΛΗΣ

Για το βιβλίο του Luca Ricci Το φθινόπωρο
Φωτεινή Ελευθεράκη
ΓΚΟΥΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Για το βιβλίο της Marilynne Robinson Γκίλιαντ
ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΒΑΤΖΗ
Κωνσταντίνα Πορίχη

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.

*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο περισσότερα/φιλτραρισμένα του fb σας ή το email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.
Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 20/12/2019.
--------------------------------

Το Diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 βιβλία των Karin Brynard, Jane Harper, Manuel Vázquez Montalbán, Luca Ricci και Marilynne Robinson.

2 αντίτυπα από το βιβλίο της Karin Brynard Ματωμένη έρημος
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Jane Harper Άγρια φύση
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Manuel Vázquez Montalbán Τατουάζ
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Luca Ricci Το φθινόπωρο
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Marilynne Robinson Γκίλιαντ

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr εδώ.

2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού εδώ.

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας, θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.

Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό εδώ και για το instagram εδώ

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Follow us on Facebook!

Powered by BreezingForms

Τα στοιχεία που συλλέγουμε στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, τα αποθηκεύουμε και τα επεξεργαζόμαστε μόνο για την ανάδειξη του νικητή, κάτι που αποδέχεστε ρητά συμπληρώνοντας τη φόρμα. Τα δεδομένα διατηρούνται στον server για έναν μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού και κατόπιν διαγράφονται οριστικά.

 

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τους νέους μας διαγωνισμούς κάντε εγγραφή στο εβδομαδιαίο newsletter του Diastixo.gr

*  Το email σου:

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης του site πατώντας εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί θα ενημερωθούν την επόμενη μέρα με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.

Καλή επιτυχία!

 

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Ματωμένη έρημος της Karin Brynard

ΕΝΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ
Ο Αλµπέρτους Μπίσλααρ έχει εγκαταλείψει το απαιτητικό αστυνομικό του πόστο και µια αποτυχημένη σχέση στο Γιοχάνεσµπουργκ για µια θέση στα μετόπισθεν – στις παρυφές της ερήμου Καλαχάρι. Αλλά το όνειρό του να ζήσει µια ήρεμη ζωή στην ύπαιθρο σύντομα γκρεμίζεται από το ξέσπασμα της βίας στην περιοχή.

ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ∆ΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Όταν µια εκκεντρική λευκή καλλιτέχνιδα και η μαύρη τετράχρονη θετή της κόρη δολοφονούνται στη φάρμα τους, οι εξαγριωμένοι λευκοί αγρότες στρέφουν τις υποψίες τους εναντίον του ιθαγενούς επιστάτη.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΓΥΜΝΑ ΣΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ
Στην προσπάθειά του να βρει τον δολοφόνο, ο Μπίσλααρ θα βυθιστεί στις ραδιουργίες και τις φυλετικές εντάσεις της κοινότητας και θα διαπιστώσει ότι η βία δεν έχει γεωγραφικά και εθνικά σύνορα.

 

Άγρια φύση της Jane Harper

Πέντε γυναίκες εγκαταλείπουν την άνεση του κλιματιζόμενου εργασιακού τους περιβάλλοντος, φορτώνονται απρόθυμα τα σακίδιά τους και ξεκινούν να διασχίσουν ένα πάρκο άγριας φύσης στην αυστραλιανή ενδοχώρα. Στόχος αυτής της πεζοπορίας να ενισχυθούν οι μεταξύ τους συναδελφικοί δεσμοί και η ομαδικότητά τους. Στο τέλος της διαδρομής, όμως, θα μείνουν μόνο τέσσερις... Και καθεμία έχει μια ελαφρώς διαφορετική ιστορία για το τι ακριβώς τους συνέβη.

Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Άρον Φαλκ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την τύχη της αγνοούμενης πεζοπόρου. Καθώς η έρευνά του τον παρασύρει στην καρδιά της οργιώδους βλάστησης, ο Φαλκ ανακαλύπτει πως οι γυναίκες είναι μπλεγμένες μεταξύ τους σ’ ένα κουβάρι από μυστικά, υποψίες και προδοσίες. Θα μπορούσε κάτι απ’ όλα αυτά ωστόσο να οδηγήσει σε φόνο;

Η δεύτερη περιπέτεια του Άρον Φαλκ μετά το συγκλονιστικό μπεστ σέλερ Η ξηρασία.

 

Τατουάζ του Manuel Vázquez Montalbán

Ενώ η Ισπανία βρίσκεται υπό τον τυραννικό ζυγό του Φράνκο, ο πρώην πράκτορας της CIA, πρώην κομμουνιστής και νυν ιδιωτικός ερευνητής Πέπε Καρβάλιο έχει καταντήσει τόσο κυνικός, που μόνο το φαγητό και το σεξ φαίνεται να τον απασχολούν πια. Έχει αποκτήσει μάλιστα τη συνήθεια να καίει, πού και πού, κάνα βιβλίο στο σπίτι του στη Βαρκελώνη, έτσι, για να απολαμβάνει το γεύμα του συντροφιά με τη φωτιά στο τζάκι.

Όταν αναλαμβάνει ν’ ανακαλύψει την ταυτότητα του πτώματος ενός άντρα που ξεβράζεται στη θάλασσα, θα ξυπνήσει απ’ τον λήθαργό του. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι το έγκλημα σχετίζεται με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους οίκους ανοχής της περιοχής, και αρχίζουν οι έφοδοι στα μπαρ και οι οχλήσεις στις πόρνες. Το ένστικτο του Καρβάλιο όμως του λέει ότι κάτι άλλο συμβαίνει, και ότι για άλλη μια φορά οι μπάτσοι κάνουν λάθος.

Καθώς η αστυνομία δημιουργεί όλο και περισσότερες εντάσεις, ο Καρβάλιο μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην έρευνα έχοντας για οδηγό ένα μόνο στοιχείο: το τατουάζ στην πλάτη του νεκρού.

 

Το φθινόπωρο του Luca Ricci

Ένας άντρας, επιστρέφοντας από τις διακοπές του Αυγούστου, βρίσκεται εγκλωβισμένος στον κουρασμένο γάμο του. Η σύζυγός του, η Σάντρα, είναι ακόμη όμορφη, μα εκείνος δεν κατορθώνει πια να νιώσει πόθο γι’ αυτήν. Κατά τη διάρκεια ενός μοναχικού περιπάτου του σε μια υπαίθρια αγορά της Ρώμης, γοητεύεται από έναν παλιό τόμο σχετικά με τους καλλιτέχνες της Μονμάρτρης, μένοντας υπνωτισμένος από την εικόνα της Ζαν Εμπιτέρν, της συντρόφου του ζωγράφου Αμεντέο Μοντιλιάνι, την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Κόβει τη σελίδα, τη διπλώνει με προσοχή και την κουβαλάει για μέρες στην τσέπη του.

Τα πάντα μοιάζουν να συμβαίνουν μονάχα στο μυαλό του, ώσπου η Σάντρα προσκαλεί ένα βράδυ για δείπνο μια ξεχασμένη ξαδέρφη της, την Τζέμα. Ο αφηγητής διαπιστώνει τότε την εκπληκτική ομοιότητα της κοπέλας με τη Ζαν. Και η εμμονή αρχίζει να εξαπλώνεται πλέον μοιραία στην πραγματικότητα, ενόσω το φθινόπωρο τυλίγει τα πάντα ολόγυρα στην αιώνια πόλη με το αδυσώπητο και διάφανο φως του.

Ένα σύγχρονο αλφαβητάρι του ερωτικού αισθήματος, μια αμείλικτη απεικόνιση των ανθρώπων και των παθών τους.

 

Γκίλιαντ της Marilynne Robinson

Μια από τις μεγαλύτερες μορφές της σύγχρονης αμερικανικής πεζογραφίας, η πολυβραβευμένη Marilynne Robinson µε αυτό το βιβλίο μάς προσφέρει ένα βαθιά ανθρώπινο μυθιστόρημα που αφηγείται την ιστορία τριών γενιών και καλύπτει χρονικά την περίοδο από τον αμερικανικό Εμφύλιο ως τον 20ό αιώνα. Στον πυρήνα του βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα σε πατέρες και γιους, καθώς και οι μεγάλες πνευματικές διαμάχες που ακόμη μαίνονται στην καρδιά της Αμερικής. Το μυθιστόρημα της Robinson, που ακολουθεί τη συγγραφική παράδοση των Έµιλι Ντίκινσον και Γουόλτ Γουίτµαν, είναι μεγάλο όσο ένα έθνος, ήσυχο όσο µια σκέψη, κατανυκτικό όσο µια προσευχή.

Μέσα από τη λαμπρή και αξέχαστη φωνή του ήρωά του, του πάστορα Τζον Έιµς, το Γκίλιαντ µάς αποκαλύπτει την ανθρώπινη συνθήκη και τη συχνά αβάσταχτη ομορφιά μιας συνηθισμένης ζωής.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.