fbpx
Μυθιστόρημα του Σταν Λι κυκλοφορεί έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Μυθιστόρημα του Σταν Λι κυκλοφορεί έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Ένα από τα τελευταία έργα του Σταν Λι, του θρυλικού δημιουργού κόμικς που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2018 στα 95 του χρόνια, θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου – και αυτή τη φορά δεν θα πρόκειται για κόμικ, αλλά για μυθιστόρημα.

Πρωταγωνιστές στο βιβλίο A Trick of the Light είναι δύο έφηβοι με υπερφυσικές ικανότητες, που πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τον κόσμο από την καταστροφή: ο Κάμερον, που έχει την ικανότητα να χειραγωγεί την τεχνολογία με το μυαλό του, και η Νία, που είναι ειδική στον προγραμματισμό.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Houghton Mifflin Harcourt, που θα εκδώσει το βιβλίο, πρόκειται για το πρώτο μυθιστόρημα του Σταν Λι για ενήλικους αναγνώστες, το οποίο ο δημιουργός είχε στα σκαριά επί χρόνια.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.