fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Κινγκ, λε Κλεζιό, Λούντε, Πιμπλς και Τιούντορ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Κινγκ, λε Κλεζιό, Λούντε, Πιμπλς και Τιούντορ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών που κερδίσουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ Νυχτερινή βάρδια
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΝΤΖΑΚΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΤΜΑΝΙΔΗ

Για το βιβλίο του Ζαν-Μαρί Γκιστάβ λε Κλεζιό Άλμα
ΜΙΧΑΗΛ ΚΕΛΛΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΟΜΙΚΟΥ

Για το βιβλίο της Μάγια Λούντε Η ιστορία των μελισσών
ΣΚΟΥΡΑ ΑΝΝΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΑΡΡΗ

Για το βιβλίο της Φράνσις ντε Πόντες Πιμπλς Ο αέρας που αναπνέεις
Αναστασία Αθανασοπούλου
Θάνος Αθανασιάδης

Για το βιβλίο της Σι Τζέι Τιούντορ Η αρπαγή της Άνι Θορν
Αναστάσιος Κόλλιας
ΕΛΕΝΗ ΜΥΛΩΝΑ

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.

*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο περισσότερα/φιλτραρισμένα του fb σας ή το email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.
Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 30/9/2019.
--------------------------------

Το Diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 βιβλία των Στίβεν Κινγκ, Ζαν-Μαρί Γκιστάβ λε Κλεζιό, Μάγια Λούντε, Φράνσις ντε Πόντες Πιμπλς και Σι Τζέι Τιούντορ.

2 αντίτυπα από το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ Νυχτερινή βάρδια
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Ζαν-Μαρί Γκιστάβ λε Κλεζιό Άλμα
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Μάγια Λούντε Η ιστορία των μελισσών
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Φράνσις ντε Πόντες Πιμπλς Ο αέρας που αναπνέεις
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Σι Τζέι Τιούντορ Η αρπαγή της Άνι Θορν

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr εδώ.

2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού εδώ.

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας, θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.

Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό εδώ και για το instagram εδώ

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Follow us on Facebook!

 

Τα στοιχεία που συλλέγουμε στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, τα αποθηκεύουμε και τα επεξεργαζόμαστε μόνο για την ανάδειξη του νικητή, κάτι που αποδέχεστε ρητά συμπληρώνοντας τη φόρμα. Τα δεδομένα διατηρούνται στον server για έναν μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού και κατόπιν διαγράφονται οριστικά.

 

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τους νέους μας διαγωνισμούς κάντε εγγραφή στο εβδομαδιαίο newsletter του Diastixo.gr

*  Το email σου:

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης του site πατώντας εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί θα ενημερωθούν την επόμενη μέρα με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.

Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Νυχτερινή βάρδια του Στίβεν Κινγκ

Η πρώτη συλλογή διηγημάτων του Στίβεν Κινγκ! Από ερεβώδη βάθη, όπου αποκρουστικοί αρουραίοι υπερασπίζονται το βασίλειό τους, έως ιλιγγιώδη ύψη, όπου ένα όμορφο κορίτσι κρέμεται από μια κλωστή πάνω από μια διαβολική μοίρα, αυτή η συλλογή είκοσι διηγημάτων θα βυθίσει τον αναγνώστη στον υποχθόνιο λαβύρινθο της πιο ανατριχιαστικής και απόκοσμης φαντασίας της εποχής μας.

Ο μετρ της αγωνίας Στίβεν Κινγκ στα καλύτερά του, σε μια ανθολογία που περιλαμβάνει διηγήματα με τίτλους όπως «Νυχτερινή βάρδια», «Το μάγκανο», «Μερικές φορές επιστρέφουν» ή «Τα παιδιά στις καλαμποκιές», τα οποία έχουν όλα μεταφερθεί με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.

 

Άλμα του Ζαν-Μαρί Γκιστάβ λε Κλεζιό

Ο Ζερεμί Φέλσεν επιστρέφει στον Μαυρίκιο με αφορμή την προσωπική του έρευνα για το σπάνιο πουλί ντόντο, που έχει εκλείψει από τον 17ο αιώνα, αλλά η περιπλάνηση στα πατρογονικά εδάφη θα τον οδηγήσει στην τραγική ιστορία της οικογένειάς του. Παράλληλα, ξετυλίγεται η ιστορία του Ντοντό, ενός περιφερόμενου ζητιάνου που μοιάζει να έχει γεννηθεί για να κάνει τους άλλους να γελούν...

Αυτό που τους συνδέει είναι η Άλμα, το αγρόκτημα που ανήκε κάποτε στους Φέλσεν αλλά στη θέση του δεσπόζει πλέον ένα εμπορικό κέντρο.

 

Η ιστορία των μελισσών της Μάγια Λούντε

Σε έναν κόσμο δίχως μέλισσες, θα επιβίωνε άραγε ο άνθρωπος;

Γουίλιαμ: Αγγλία, 1852
Ο Γουίλιαμ Σάβατζ, βιολόγος και έμπορος σπόρων, δουλεύει πάνω στο σχέδιο ενός νέου τύπου κυψέλης, που θα αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για αυτόν και τα παιδιά του.

Τζορτζ: Αμερική, 2007
Ο Τζορτζ είναι μελισσοκόμος και δίνει μάχη ενάντια στην εκβιομηχάνιση της παραγωγής ελπίζοντας πως θα τον υποστηρίξει και ο γιος του στις προσπάθειες.

Τάο: Κίνα, 2098
Η Τάο ζωγραφίζει με το χέρι γύρη πάνω στα δέντρα, τώρα που οι μέλισσες έχουν εξαφανιστεί. Η κυβέρνηση απάγει τον γιο της όταν ανακαλύπτει ότι τσιμπήθηκε από μέλισσα. Η Τάο βρίσκει στη βιβλιοθήκη το βιβλίο Ο τυφλός μελισσοκόμος του Τόμας Σάβατζ και το παραδίδει στην κυβέρνηση. Αυτό αναφέρει αναλυτικά τα φιλικά προς τις μέλισσες βιο-μοντέλα και τους πείθει πως πρέπει να ακολουθήσουν τη θεωρία του Σάβατζ ότι οι μέλισσες δεν θα εγκλωβιστούν στις ανάγκες των ανθρώπων, αλλά ότι πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερες.

Τρεις ιστορίες που αναδεικνύουν τη σχέση γονέων-παιδιών, αλλά και τη σύνδεση του ανθρώπου με τη φύση. Ένα βαθιά οικολογικό βιβλίο που ανοίγει μια νέα κατηγορία στο είδος των κοινωνικών, αυτή του «cli-fi» (climate-fiction). Οι ιστορίες των χαρακτήρων συνδέονται χωρίς οι ίδιοι να γνωριστούν πραγματικά μεταξύ τους.

Η ιστορία των μελισσών είναι το 1ο μέρος της τετραλογίας Climate Quartet.

 

Ο αέρας που αναπνέεις της Φράνσις ντε Πόντες Πιμπλς

Η Ντόρις, ένα ορφανό κορίτσι που δουλεύει στην κουζίνα του Μεγάλου Σπιτιού μιας φυτείας ζαχαροκάλαμων στη Βραζιλία του ’30, γνωρίζει ένα κορίτσι που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα: την Γκράσα – την έξυπνη, όμορφη και κακότροπη κόρη του πλούσιου «βαρόνου της ζάχαρης».

Η Ντόρις και η Γκράσα ανήκουν σε διαφορετικούς κόσμους, αλλά θα δεθούν χάρη στη μουσική. Η μία τραγουδάει σαν αηδόνι, η άλλη νιώθει τις μελωδίες στην ψυχή της και γράφει στίχους γι’ αυτές. Η μουσική θα γίνει το κοινό τους πάθος, η πηγή της συντροφικότητας και του ανταγωνισμού τους, η μόνη οδός διαφυγής από τη ζωή για την οποία γεννήθηκαν. Όμως μόνο μία από τις δύο προορίζεται να ζήσει τη δόξα...

Ταξιδεύοντας τον αναγνώστη από τις φυτείες της ενδοχώρας της Βραζιλίας στους θορυβώδεις δρόμους της περίφημης Λάπα του Ρίο ντε Τζανέιρο, και από το Λος Άντζελες της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ πίσω στον ακαταμάχητο παλμό της σάμπας, Ο αέρας που αναπνέεις ξετυλίγει το κινηματογραφικό πορτρέτο μιας μοιραίας φιλίας.

 

Η αρπαγή της Άνι Θορν της Σι Τζέι Τιούντορ

Τότε...
Ένα βράδυ, η Άνι εξαφανίστηκε. Όλοι έβαλαν το χειρότερο στο μυαλό τους. Ως εκ θαύματος, μετά από σαράντα οκτώ ώρες επέστρεψε. Κάτι είχε συμβεί όμως στην αδερφή μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το μόνο που ξέρω είναι πως, όταν επέστρεψε, δεν ήταν η ίδια. Δεν ήταν η δική μου Άνι. Δεν ήθελα να το παραδεχτώ, αλλά μερικές φορές μού προκαλούσε τρόμο.

Τώρα...
Εμφανίστηκε ένα μήνυμα στα Εισερχόμενα. Παραλίγο να το διαγράψω αμέσως, αλλά τελικά το άνοιξα. Ξέρω τι συνέβη στην αδερφή σου. Συμβαίνει ξανά...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.