fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Καμιλλέρι, Γκρίσαμ, Γκρίφιθς, Μονρό και ΜακΜπράιντ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Καμιλλέρι, Γκρίσαμ, Γκρίφιθς, Μονρό και ΜακΜπράιντ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών που κερδίσουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το βιβλίο του Αντρέα Καμιλλέρι Το γκρι ταγιέρ
Ιωάννης Βασιλειάδης
Ευαγγελία Μελαχροινού

Για το βιβλίο του Τζον Γκρίσαμ Ρούστερ Μπαρ
Εύα Καραμητροπούλου
Ελένη Μαρκάκη

Για το βιβλίο της Έλι Γκρίφιθς Θανάσιμα περάσματα
Φανλη Δρούγκα
Παναγιώτης Λυράκος

Για το βιβλίο του Τζ. Σ. Μονρό Βρες με πριν από εκείνους
Κατερίνα Μωραϊτη
Ελισσάβετ Μουτάφη

Για το βιβλίο του Στιούαρτ ΜακΜπράιντ Το φως που χάνεται
Αθηνά Ανδρέου
Ελένη Μπαμπλέκη

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.

*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο περισσότερα/φιλτραρισμένα του fb σας ή το email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.
Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 31/01/2019.
--------------------------------

Το Diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 βιβλία των Αντρέα Καμιλλέρι, Τζον Γκρίσαμ, Έλι Γκρίφιθς, Τζ. Σ. Μονρό και Στιούαρτ ΜακΜπράιντ.

2 αντίτυπα από το βιβλίο του Αντρέα Καμιλλέρι Το γκρι ταγιέρ
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Τζον Γκρίσαμ Ρούστερ Μπαρ
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Έλι Γκρίφιθς Θανάσιμα περάσματα
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Τζ. Σ. Μονρό Βρες με πριν από εκείνους
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Στιούαρτ ΜακΜπράιντ Το φως που χάνεται

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr
https://www.facebook.com/diastixo.gr/

2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού https://www.facebook.com/diastixo.gr/posts/1715059268600104

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας, θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.

Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό https://twitter.com/diastixogr/status/1069697867852509187

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Follow us on Facebook!

Τα στοιχεία που συλλέγουμε στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, τα αποθηκεύουμε και τα επεξεργαζόμαστε μόνο για την ανάδειξη του νικητή, κάτι που αποδέχεστε ρητά συμπληρώνοντας τη φόρμα. Τα δεδομένα διατηρούνται στον server για έναν μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού και κατόπιν διαγράφονται οριστικά.

 

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τους νέους μας διαγωνισμούς κάντε εγγραφή στο εβδομαδιαίο newsletter του Diastixo.gr

*  Το email σου:

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης του site πατώντας εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί θα ενημερωθούν την επόμενη μέρα με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας, ηλικίας άνω των 18 ετών.

Καλή επιτυχία!

 

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Το γκρι ταγιέρ του Αντρέα Καμιλλέρι

Στη μακροχρόνια, άμεμπτη καριέρα του, το υψηλόβαθμο στέλεχος τράπεζας και αφοσιωμένος σύζυγος είχε λάβει τρεις ανώνυμες επιστολές. Οι δύο πρώτες ήταν παλιές, είχαν σταλεί πριν από δεκαετίες. Η τελευταία είχε έρθει πρόσφατα και έκανε σαφείς υπαινιγμούς για την πίστη της νεαρής και πανέμορφης δεύτερης συζύγου του, της Αντέλε, μιας σαγηνευτικής femme fatale, γυναίκας με άγριο αισθησιασμό αλλά συμπεριφορά σεμνή και τυπική σε όλα, ακόμα και στο ντύσιμο. Κανείς λοιπόν δεν απορεί που σε ιδιαίτερες περιστάσεις φοράει ένα άψογο γκρι ταγιέρ. Το ρούχο αυτό ωστόσο έχει βαθύ συμβολικό νόημα. Ένα νόημα που ο σύζυγός της θα ήταν καλύτερα να μη μάθαινε ποτέ...

Ο μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας Αντρέα Καμιλλέρι αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις ικανότητές του ως ανατόμου της γυναικείας ψυχής. Για άλλη μια φορά, επίσης, δεν διστάζει να θίξει τον αστικό καθωσπρεπισμό και την απαράμιλλη υποκρισία που χαρακτηρίζουν την «καλή» –και διεφθαρμένη– κοινωνία της σύγχρονης Σικελίας.

 

Ρούστερ Μπαρ του Τζον Γκρίσαμ

Το τελευταίο νομικό θρίλερ του John Grisham, συγγραφέα πολλών μπεστ σέλερ των New York Times, μας οδηγεί στο εσωτερικό μιας παράξενης νομικής εταιρείας.

Ο Μαρκ, ο Τοντ και η Ζόλα μπήκαν στη Νομική για να αλλάξουν τον κόσμο, να τον κάνουν καλύτερο. Τώρα όμως, ως τριτοετείς φοιτητές, οι τρεις φίλοι συνειδητοποιούν ότι εξαπατήθηκαν. Επιβαρύνθηκαν με υπέρογκα δάνεια για να φοιτήσουν σε μια νομική σχολή τόσο κακής ποιότητας, ώστε οι απόφοιτοί της σπάνια περνούν τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου για να πάρουν άδεια άσκησης επαγγέλματος, και ακόμη πιο σπάνια βρίσκουν καλή δουλειά. Και όταν μαθαίνουν ότι η σχολή τους είναι μία από τις πολλές που ανήκουν σε έναν ύποπτο διαχειριστή επενδυτικών κεφαλαίων, ο οποίος συμβαίνει επίσης να είναι μεγαλομέτοχος μιας τράπεζας που ειδικεύεται στα φοιτητικά δάνεια, αντιλαμβάνονται ότι έχουν πέσει θύματα της Μεγάλης Απάτης των Νομικών Σχολών.

Όμως ίσως υπάρχει κάποια διέξοδος. Μπορεί να υπάρχει ένας τρόπος να ξελασπώσουν από τα τεράστια χρέη, να αποκαλύψουν την απάτη και ταυτόχρονα να βγάλουν λεφτά. Αλλά για να το κάνουν αυτό, πρέπει πρώτα να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους. Και το να εγκαταλείψεις τις σπουδές σου μερικούς μόνο μήνες πριν από την αποφοίτηση είναι τελείως τρελό, σωστά; Χμμ, και ναι και όχι...

Πάρτε ένα σκαμπό και μια κρύα μπίρα και ετοιμαστείτε να περάσετε λίγο χρόνο στο Ρούστερ Μπαρ.

 

Θανάσιμα περάσματα της Έλι Γκρίφιθς

Τα οστά ενός παιδιού ανακαλύπτονται κοντά σ’ ένα αρχαίο ιερό στην παραλία του βόρειου Νόρφολκ και η αστυνομία ζητά από την αρχαιολόγο Ρουθ Γκάλογουεϊ να τα χρονολογήσει. Πρόκειται για το πτώμα ενός ντόπιου κοριτσιού, που εξαφανίστηκε πριν από δέκα χρόνια;

Ο επιθεωρητής Χάρι Νέλσον αρνείται να εγκαταλείψει τις έρευνες για το χαμένο παιδί. Αφότου εξαφανίστηκε, κάποιος του στέλνει παράξενα, ανώνυμα σημειώματα που μιλούν για τελετουργικές θυσίες, χρησιμοποιώντας αποσπάσματα από τον Σαίξπηρ και τη Βίβλο. Ο Νέλσον ξέρει ότι το ένστικτο και η εμπειρία της Ρουθ θα τον βοη­θήσουν να διαλευκάνει επιτέλους την υπόθεση.

Ξαφνικά εξαφανίζεται ένα δεύτερο παιδί και η Ρουθ απειλείται από έναν δολοφόνο που ξέρει πως πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια...

 

Βρες με πριν από εκείνους του Τζ. Σ. Μονρό

Πριν από πέντε χρόνια, μέσα στη νύχτα, η Ρόζα προχώρησε προς την προβλήτα, κοίταξε τα φουρτουνιασμένα νερά και πήδηξε. Ήταν αριστούχος φοιτήτρια του Κέιμπριτζ και είχε μόλις χάσει τον πατέρα της. Ο θάνατός της ήταν τραγικός, αλλά όχι αναπάντεχος.

Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;

Ο ιατροδικαστής ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Αλλά ο σύντροφος της Ρόζας, ο Τζαρ, δεν μπορεί να την ξεχάσει. Τη βλέπει παντού. Βλέπει το πρόσωπό της ανάμεσα στο πλήθος των επιβατών ενός τρένου, τη φιγούρα της δίπλα σ’ έναν γκρεμό. Θέλει πάση θυσία να αποδείξει ότι είναι ακόμα ζωντανή. Και τότε λαμβάνει ένα email.

«Βρες με, Τζαρ. Βρες με πριν το κάνουν εκείνοι».

 

Το φως που χάνεται του Στιούαρτ ΜακΜπράιντ

Η Ρόζι Γουίλιαµς πέθανε όπως ακριβώς έζησε: άσχηµα…

Η µέρα ξεκινά µε ένα ιδιαίτερα φριχτό έγκληµα, έναν εµπρησµό που καταλήγει στον θάνατο έξι ανθρώπων, εγκλωβισµένων µέσα σε ένα διαµέρισµα το οποίο έχει σφραγίσει ο δολοφόνος· το ίδιο βράδυ, στην καρδιά της συνοικίας µε τα κόκκινα φανάρια στην πόλη του Αµπερντίν, ανακαλύπτεται το πτώµα µιας ιερόδουλης, η οποία έχει χτυπηθεί µέχρι θανάτου. Για τον αρχιφύλακα ντετέκτιβ Λόγκαν ΜακΡέι αυτό σηµατοδοτεί µια κακή αρχή σε µια ακόµη δύσκολη βάρδια. Ο πάλαι ποτέ ήρωας της Αστυνοµίας του Γκράµπιαν έχει ενταχθεί µε δυσµενή µετάθεση στην «Οµάδα των Χαµένων» της αστυνοµίας και περιµένει την καρατόµησή του ανά πάσα στιγµή.

Μέρες καλοκαιριού στην Πόλη του Γρανίτη, µε το νεκροτοµείο να γεµίζει ασφυκτικά µε απανθρακωµένα πτώµατα, δολοφονηµένα πρεζόνια, διαµελισµένα λαµπραντόρ και ξυλοκοπηµένες µέχρι θανάτου ιερόδουλες. Και σαν να µην έφταναν όλα αυτά, ένας από τους αστυφύλακες χαροπαλεύει στα Επείγοντα, βαριά τραυµατισµένος από σοβαρή αµέλεια του Λόγκαν. Οι περισσότεροι από τους συναδέλφους του τον αποφεύγουν, ο επιθεωρητής Νάπιερ των Εσωτερικών Υποθέσεων είναι αποφασισµένος να πετύχει την απόλυσή του από το Σώµα, και η επιθεω­ρήτρια Στιλ παίρνει τα εύσηµα για οτιδήποτε κάνει σωστά ο Λόγκαν.

Απ’ ό,τι φαίνεται, θα είναι µια από εκείνες τις ανάποδες εβδοµάδες…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.