fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Μάρκες, Ισιγκούρο, Φιν, Κουντζ και Μπόιν

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Μάρκες, Ισιγκούρο, Φιν, Κουντζ και Μπόιν

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!

Τα ονόματα των νικητών που κερδίσουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το βιβλίο του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες «Εκατό χρόνια μοναξιά»
ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΗΛΙΤΣΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Για το βιβλίο του Καζούο Ισιγκούρο «Μη μ’ αφήσεις ποτέ»
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ
ΤΑΝΙΑ ΜΟΥΤΑΦΗ

Για το βιβλίο του Έι Τζέι Φιν «Η γυναίκα στο παράθυρο»
ΘΑΝΟΣ ΣΤΑΜΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΥΛΗ

Για το βιβλίο του Ντιν Κουντζ «Τυφλή γωνία»
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΑΝΟΥ
ΚΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Για το βιβλίο του Τζον Μπόιν «Οι αόρατες ερινύες της καρδιάς»
ΛΑΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΧΑΡΑ ΛΙΑΓΚΡΙΔΩΝΗ

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.

*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο περισσότερα/φιλτραρισμένα του fb σας ή το email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.
Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 31/10/2018.
--------------------------------

Το Diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 βιβλία των Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, Καζούο Ισιγκούρο, Έι Τζέι Φιν, Ντιν Κουντζ και Τζον Μπόιν.

2 αντίτυπα από το βιβλίο του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες «Εκατό χρόνια μοναξιά»
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Καζούο Ισιγκούρο «Μη μ’ αφήσεις ποτέ»
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Έι Τζέι Φιν «Η γυναίκα στο παράθυρο»
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Ντιν Κουντζ «Τυφλή γωνία»
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Τζον Μπόιν «Οι αόρατες ερινύες της καρδιάς»

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr
https://www.facebook.com/diastixo.gr/

2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού https://www.facebook.com/diastixo.gr/posts/1547826538656712

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας, θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.

Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό https://twitter.com/diastixogr/status/1024234865678528512

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Follow us on Facebook!

Τα στοιχεία που συλλέγουμε στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, τα αποθηκεύουμε και τα επεξεργαζόμαστε μόνο για την ανάδειξη του νικητή, το οποίο αποδέχεστε ρητά συμπληρώνοντας τη φόρμα. Τα δεδομένα διατηρούνται στον server για έναν μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού και κατόπιν διαγράφονται οριστικά.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης του site πατώντας εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 12:01. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί θα ενημερωθούν την επόμενη μέρα με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.

Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για τα βιβλία

«Εκατό χρόνια μοναξιά» του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

Πολλά χρόνια μετά, μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, ο συνταγματάρχης Αουρελιάνο Μπουενδία θα έφερνε στον νου του το μακρινό απόγευμα που ο πατέρας του τον πήγε να γνωρίσει τον πάγο…

Μ’ αυτά τα λόγια ξεκινά ένα από τα γοητευτικότερα και πιο φημισμένα μυθιστορήματα του 20ού αιώνα. Ένα έργο που «από στόμα σε στόμα», όπως άρεσε στον συγγραφέα του να λέει, διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και η συμβολή του υπήρξε καθοριστική στη βράβευση του Μάρκες με το Νόμπελ Λογοτεχνίας. Η ιστορία μιας πόλης, του Μακόντο, και μιας οικογένειας, των Μπουενδία – και μέσα από τα πάθη, τα όνειρα, τις τραγωδίες, τις προδοσίες, τις ανακαλύψεις, τα θαύματα, τα μυστήρια και τις διαψεύσεις τους, η ιστορία μιας χώρας, μιας ηπείρου και ολόκληρου του κόσμου.

 

«Μη μ’ αφήσεις ποτέ» του Καζούο Ισιγκούρο

Η Κάθι, η Ρουθ και ο Τόμι μεγαλώνουν εσωτερικοί σ’ ένα απομονωμένο ίδρυμα στην αγγλική ύπαιθρο. Είναι ένα σχολείο με παράξενους, αυστηρούς κανόνες, όπου οι καθηγητές δεν παύουν στιγμή να υπενθυμίζουν στους μαθητές τους πόσο ξεχωριστοί είναι.

Αλλά αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς είναι μια ασύλληπτα σκληρή αλήθεια – και μια ακόμη πιο σκληρή μοίρα που τους περιμένει στον έξω κόσμο. Οι τρόφιμοι του Χάιλσαμ βρίσκονται εκεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Για την ακρίβεια, έχουν φτιαχτεί γι’ αυτόν τον σκοπό…

Ο νομπελίστας Καζούο Ισιγκούρο υπογράφει ένα δυστοπικό, εφιαλτικό μυθιστόρημα για την ίδια την ανθρώπινη φύση και την εύθραυστη ουσία της ζωής, που ήταν υποψήφιο για το Βραβείο Booker, ενώ μεταφέρθηκε με επιτυχία και στον κινηματογράφο.

 

«Η γυναίκα στο παράθυρο» του Έι Τζέι Φιν

Η Άννα Φοξ ζει μόνη της, κλεισμένη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, του οποίου το κατώφλι αδυνατεί να διαβεί. Περνά τις μέρες της με τις αναμνήσεις παλιών ευτυχισμένων στιγμών, πίνοντας κρασί, βλέποντας παλιές ταινίες και… κατασκοπεύοντας τους γείτονές της.

Μια μέρα, μετακομίζει στο απέναντι σπίτι η οικογένεια Ράσελ – ο πατέρας, η μητέρα και ο έφηβος γιος τους. Η τέλεια οικογένεια. Αλλά όταν η Άννα, παρακολουθώντας από το παράθυρό της, βλέπει κάτι που δεν έπρεπε να δει, ο κόσμος της αρχίζει να καταρρέει και τα τρομερά μυστικά του να αποκαλύπτονται.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Τι κινείται στη σφαίρα της φαντασίας; Ποιος διατρέχει κίνδυνο και ποιος έχει τον έλεγχο; Σ’ αυτό το διαβολικά ανατριχιαστικό θρίλερ, κανένας και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. 

Ο Έι Τζέι Φιν σκιαγραφεί το πορτρέτο μιας γυναίκας που παλεύει να διατηρήσει τη λογική της όταν τα πάντα γύρω της φαίνονται παράλογα. Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου επιφυλάσσει και μια έκπληξη, τίποτα δεν είναι προβλέψιμο. Μια ιστορία που κυριεύει το μυαλό μας, γραμμένη με κομψό αλλά αιχμηρό λογοτεχνικό στιλ. Μεταφρασμένο ήδη σε 37 γλώσσες, έξυπνο, δυνατό και συγκινητικό, είναι ένα θρίλερ που φέρνει στο μυαλό του αναγνώστη τις καλύτερες στιγμές του Χίτσκοκ.

 

«Τυφλή γωνία» του Ντιν Κουντζ

Έχω μεγάλη ανάγκη να πεθάνω.

Αυτές είναι οι ανατριχιαστικές λέξεις που αφήνει πίσω του ένας άντρας ο οποίος είχε τα πάντα στη ζωή του, αλλά επέλεξε να πεθάνει. Η χήρα του, η Τζέιν Χοκ, είναι αποφασισμένη να κάνει όλα όσα επιτάσσουν ο πόνος της, ο φόβος της και η οργή της: να ανακαλύψει την αλήθεια πάση θυσία.

Ο αριθμός των επιτυχημένων ανθρώπων που χαίρουν εκτίμησης και, παρ’ όλα αυτά, οδηγούνται στην αυτοκτονία, είναι ανεξήγητα υψηλός. Όταν η Τζέιν αναζητά το γιατί, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια εφιαλτική πραγματικότητα, μια σκοτεινή συνωμοσία που απλώνει τα δίχτυα της σαν… ιστός αράχνης. Οι πανίσχυροι εχθροί της προστατεύουν ένα μυστικό τόσο σημαντικό και τόσο τρομακτικό, ώστε δε διστάζουν να εξοντώσουν τους πάντες προκειμένου να το διατηρήσουν κρυφό. Αλλά η δύναμη και η πανουργία τους δεν αρκούν για να σταματήσουν μια γυναίκα που αποδεικνύεται εξίσου ψυχρή και αδίστακτη και οδηγείται από ένα μίσος που δεν μπορούν να κατανοήσουν. Επειδή είναι ένα μίσος γεννημένο από έρωτα.

Μια καινούργια σειρά καταιγιστικής δράσης, μια νέα αξιοθαύμαστη ηρωίδα που ήρθε για να μείνει.

 

«Οι αόρατες ερινύες της καρδιάς» του Τζον Μπόιν

Ο Σίριλ δεν είναι αληθινός Έιβερι – ή τουλάχιστον έτσι του λένε οι θετοί γονείς του. Και δε θα γίνει ποτέ. Αλλά, αν δεν είναι αληθινός Έιβερι, τότε ποιος είναι;

Παιδί μιας ανύπαντρης έφηβης που την έδιωξαν από το χωριό της και υιοθετημένος, χάρη στη μεσολάβηση μιας καμπούρας καλόγριας, από ένα ζευγάρι εύπορων αν και κάπως εκκεντρικών Δουβλινέζων, ο Σίριλ είναι φτερό στον άνεμο μέσα στον κόσμο και μόνη του άγκυρα είναι η φιλία του με τον ασύλληπτα πιο λαμπερό και επικίνδυνο Τζούλιαν Γούντμπιντ. Στο έλεος της τύχης και της συγκυρίας, ο Σίριλ θα περάσει όλη του τη ζωή προσπαθώντας να βρει τον εαυτό του, μια ταυτότητα, ένα σπίτι, μια πατρίδα και πολλά ακόμη.

Σ’ αυτό το έργο του Μπόιν, το πιο δυνατό ως τώρα, παρακολουθούμε ολόκληρη την ιστορία της Ιρλανδίας, από το 1940 μέχρι σήμερα, μέσα από τα μάτια ενός συνηθισμένου άντρα. Ένα μυθιστόρημα που θα σας κάνει να γελάσετε αλλά και να κλάψετε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.