fbpx
Έχασε σχεδόν όλα τα βιβλία της από επίθεση τερμιτών

Έχασε σχεδόν όλα τα βιβλία της από επίθεση τερμιτών

Τον εφιάλτη κάθε βιβλιόφιλου έζησε μια κοπέλα από τις Φιλιππίνες, που επέστρεψε στο σπίτι της έπειτα από απουσία περίπου ενός μήνα και βρήκε σχεδόν όλα τα βιβλία της κατεστραμμένα από τερμίτες.

Φαίνεται πως οι τερμίτες είχαν νωρίτερα κάνει την εμφάνισή τους στην ξύλινη βιβλιοθήκη της Dorcas Kyla Aguayo, όμως δεν το είχε προσέξει. Και όταν έλειψε για μεγάλο διάστημα, οι τερμίτες βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στα βιβλία της, καταστρέφοντας περισσότερα από 70.

«Ναι, μπορεί να έχω διαβάσει τα περισσότερα από αυτά, αλλά αυτό το συναίσθημα νοσταλγίας που έχω κάθε φορά που αγγίζω τα εξώφυλλα των βιβλίων μου... απλά έφυγε. Χάθηκε. Κενό», έγραψε στο Facebook, καταλήγοντας: «Οι δακρυϊκοί μου αδένες κουράστηκαν. Καιρός να μαζέψω νέα βιβλία. Και να δημιουργήσω νέες μνήμες. Να προσέχετε τα βιβλία σας, παιδιά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Η Meta είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εξαγοράς του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Την ιδέα να εξαγοράσουν τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster προκειμένου μέσω των βιβλίων του να εκπαιδεύσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του...

ΝΕΑ
Σκοτία: «Ταφόπλακα» στο φετινό λογοτεχνικό φεστιβάλ Aye Write

Ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά φεστιβάλ της Σκοτίας, το Aye Write, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν είκοσι χρόνια, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, όπως γνωστοποίησαν οι διοργανωτές του....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.