fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε μια υποτροφία της Σχόλης των Εκδόσεων Πατάκη αξίας 290 €

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε μια υποτροφία της Σχόλης των Εκδόσεων Πατάκη αξίας 290 €

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Μάγδα Γιαννέλη

Θα σας καλέσει υπεύθυνος των εκδόσεων Πατάκη για ενημέρωση.
--------------------------------

Το Diastixo.gr, σε συνεργασία με τη Σχόλη των Εκδόσεων Πατάκη, προσφέρει στους αναγνώστες του μια υποτροφία για το online εργαστήριο Διηγήματος με τον Χρίστο Κυθρεώτη.

Στο εργαστήριο θα εξεταστούν μια σειρά από αφηγηματικές τεχνικές και στρατηγικές, με έμφαση στην πρακτική πλευρά. Ειδικότερα, οι συνεδρίες θα χωρίζονται σε δύο μέρη, ένα θεωρητικό, όπου θα αναλύονται και θα συζητούνται βασικές έννοιες (εστιασμένη αφήγηση, αφηγηματικοί χρόνοι, ύφος, ρυθμός κτλ.), κατά κύριο λόγο μέσω της ανάγνωσης παραδειγματικών κειμένων από τον εγχώριο και παγκόσμιο λογοτεχνικό κανόνα, και ένα πρακτικό, όπου το βάρος θα πέφτει στα κείμενα των συμμετεχόντων, με συγκεκριμένες παρατηρήσεις και ανταλλαγή σχολίων. Στο τέλος αυτού του κύκλου σεμιναρίων, προσδοκάται οι συμμετέχοντες να έχουν εξοικειωθεί με τα βασικά εργαλεία αλλά και τις δυσκολίες της αφήγησης, προκειμένου να προσεγγίσουν πιο υποψιασμένοι τη διαδικασία της γραφής.

Θα πραγματοποιηθούν δέκα διαδικτυακές συναντήσεις, ημέρα Σάββατο, 12 μ.- 2 μ.μ.

Ημερομηνία έναρξης: Σάββατο 21 Απριλίου

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις: Γραμματεία Σχόλης, τηλ.: 210.36.50.010 (Δευτέρα έως Πέμπτη, 10.00-15.00), e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με την εγγραφή του ενδιαφερομένου, του αποστέλλεται ο κωδικός πρόσβασης στο ηλεκτρονικό εργαστήριο, η προτεινόμενη βιβλιογραφία για το συγκεκριμένο εργαστήριο και οι οδηγίες χρήσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στην online πλατφόρμα της e-Σχόλης teachme.patakis.gr. Δεν απαιτείται η προμήθεια ή η εγκατάσταση ειδικού λογισμικού. Χρειάζεται μόνο ένας υπολογιστής και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Αποκλειστικά οι μαθητές της e-Σχόλης θα προμηθεύονται από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Πατάκη (www.patakis.gr) την προτεινόμενη βιβλιογραφία που ορίζουν οι διδάσκοντες με 20-30% έκπτωση (βιβλία άλλων εκδοτών) και 30% έκπτωση (βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη) στα βιβλία εκτός ενιαίας τιμής. Στα βιβλία που εμπίπτουν στον νόμο περί ενιαίας τιμής, η έκπτωση θα είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη, δηλαδή 10%.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:
1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr
https://www.facebook.com/diastixo.gr
2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού https://www.facebook.com/diastixo.gr/posts/1405477026224998

 

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.
Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό https://twitter.com/diastixogr/status/980432028146466817
Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Follow us on Facebook!

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή, 15 Απριλίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και ο τυχερός θα ενημερωθεί τη Δευτέρα, 16 Απριλίου, με προσωπικό μήνυμα, ενώ το όνομά του θα αναρτηθεί την ίδια μέρα στο Diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.

Καλή επιτυχία!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.