fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Το ευχαριστώ μου στον Φρόυντ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Το ευχαριστώ μου στον Φρόυντ


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!

Τα ονόματα των νικητών είναι:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΠΙΡΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΨΑΘΑ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail* για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει ήδη email από εμάς, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο spam του email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------


Το diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Δέσποινα Κυριακίδη, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το βιβλίο της Λου Αντρέας-Σαλομέ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΡΟΫΝΤ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή παρακάτω (μόνο μία φορά, οι πολλαπλές καταχωρίσεις διαγράφονται αυτόματα) και κάντε like στη σελίδα του facebook.

 

Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr.)

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

diastixo.gr | βιβλίο & τέχνεςΓια τη Σαλομέ παρέμεινε η μορφή του Φρόυντ έως το τέλος της ζωής της –όπως του έγραφε το 1935– «ένα πρόσωπο πατέρα ως σκέπη». Την ευγνωμοσύνη, που ένιωθε ότι χρωστούσε σ’ αυτόν ως δάσκαλό της, την εκφράζει και ο τίτλος του παρόντος βιβλίου. Το ευχαριστώ μου στον Φρόυντ (1931), γραμμένο σε μορφή επιστολής, αποτελεί απότιση φόρου τιμής στο πρόσωπό του ως κύριου εκπροσώπου της Ψυχανάλυσης.

Το παρόν έργο, εκτός από μια επιστολιμαία ανασκόπηση των γνώσεων που προσέφερε στη συγγραφέα η ψυχανάλυση διά του προσώπου του Φρόυντ, εκφράζει και υπεράσπιση της ορθότητάς τους. Όποιος ενδιαφέρεται με οποιονδήποτε τρόπο για τη διδασκαλία του Φρόυντ, σ’ αυτή την εποπτική σύνοψη των φροϋδικών απόψεων βρίσκει πλούσιο υλικό. Η συγγραφέας αναφέρεται σε όλα τα θέματα του φάσματος των θεωριών του, ασκώντας όμως συχνά με λεπτότητα και την κριτική της σε σημεία όπου, ενώ στη βάση συμφωνεί με τη θεωρία του δασκάλου, βλέπει το ίδιο θέμα από άλλη οπτική γωνία, και, εκθέτοντας με φιλοσοφικό υπόβαθρο τις δικές της θέσεις, προχωρεί πιο πέρα και καταλήγει συχνά σε μια διοφοροποιημένη άποψη.

Follow us on Facebook!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.