fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Η γυναίκα στη σκάλα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Η γυναίκα στη σκάλα

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
ΚΟΥΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ B. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗΣ
ΡΟΥΛΑ ΝΤΑΛΛΑ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail* για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει ήδη email από εμάς, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο spam του email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κριτική, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το μυθιστόρημα του Bernhard Schlink Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή παρακάτω (μόνο μία φορά, οι πολλαπλές καταχωρίσεις διαγράφονται αυτόματα) και κάντε like στη σελίδα του facebook.

Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

 

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr.)

Η γυναίκα στη σκάλα Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μήπως τελικά είναι οι μικρές ήττες εκείνες που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε; Η πρώτη μικρή γρατζουνιά στην επιφάνεια του καινούριου αυτοκινήτου προκαλεί μεγαλύτερη στενοχώρια από τις βαθύτερες που θα ακολουθήσουν. Η μικρή ακίδα αφαιρείται πιο δύσκολα και συχνά το σκάλισμά της με τη βελόνα δεν ωφελεί, καθώς πρέπει να περιμένουμε να αποβληθεί το ξένο σώμα μαζί με το πύον. Οι μεγάλες ήττες που έρχονται νωρίς επηρεάζουν την πορεία της ζωής μας. Οι μικρές, αντιθέτως, μπορεί να μη μας αλλάζουν, αλλά μας κατατρέχουν, μας ταλαιπωρούν σαν μικρές ακίδες που δεν φεύγουν ποτέ.

Χαμένος για χρόνια, ένας διάσημος πίνακας εμφανίζεται στην πινακοθήκη του Σύδνεϋ. Μια γυναίκα και οι τρεις άντρες που αγάπησε, αλλά και πρόδωσε, θα συναντηθούν ξανά σε μια απομονωμένη ακτή της Αυστραλίας. Καθένας τους διεκδικεί αυτό που νομίζει ότι δίκαια του ανήκει, αλλά μόνο εκείνη, η γυναίκα στη σκάλα, μπορεί να το δώσει.

Μια ιστορία για τον έρωτα και την απόρριψη, για τις χαμένες ευκαιρίες και, φυσικά, όπως το συνηθίζει ο Schlink, για την απόδοση δικαιοσύνης. Ο γόνιμος συγκερασμός ακόμα και των πιο αντιφατικών συναισθημάτων, αλλά και ένα συγκλονιστικό μάθημα βαθιάς αγάπης εκλύονται συγκινητικά στην επιφάνεια του κειμένου ζητώντας μας να ξανασκεφτούμε την αποδοχή και τη συμφιλίωση: με τον εαυτό, με τον άλλον ή τους άλλους.

Follow us on Facebook!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.