fbpx

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Φύλλο μηδέν

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Φύλλο μηδέν

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ
ΤΑΣΣΟΣ ΜΠΟΓΙΑΡΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΛΕΟΥΡΑ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail* για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει ήδη email από εμάς, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο spam του email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο ΦΥΛΛΟ ΜΗΔΕΝ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν Τρίτη 16 Ιουνίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή παρακάτω (μόνο μία φορά, οι πολλαπλές καταχωρίσεις διαγράφονται αυτόματα) και κάντε like στη σελίδα του facebook.

 

Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr.)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Φύλλο μηδέν Ουμπέρτο Έκο
Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα συνονθύλευμα δημοσιογράφων μιας καθημερινής εφημερίδας που δεν νοιάζεται τόσο για την πληροφορία όσο για εκβιασμούς, λασπολογίες και φτηνές ιστορίες. Ένας παρανοϊκός συντάκτης που αναβιώνει πενήντα χρόνια Ιστορίας υπό το φως μιας σατανικής πλεκτάνης με επίκεντρο το πτώμα ενός ψευτο-Μουσολίνι σε αποσύνθεση. Στις σκιές παραμονεύει η μυστική δεξιά Επιχείρηση Gladio, η μασονική Στοά P2, η υποτιθέμενη δολοφονία του πάπα Ιωάννη Παύλου Ι, το πραξικόπημα του πρίγκιπα Τζούνιο Βαλέριο Μποργκέζε, η CIA, και είκοσι χρόνια σφαγής και συγκάλυψης. Μια χλιαρή ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν αποτυχημένο αφανή συγγραφέα και ένα ενοχλητικό κορίτσι το οποίο, για να βοηθήσει την οικογένειά του, έχει παρατήσει το πανεπιστήμιο και ασχολείται με τα ροζ κουτσομπολιά.

Ένα τέλειο εγχειρίδιο κακής δημοσιογραφίας, όπου ο αναγνώστης αρχίζει σιγά σιγά να αναρωτιέται αν πρόκειται για μυθοπλασία ή πιστή αποτύπωση της πραγματικότητας. Μια ιστορία που εκτυλίσσεται το 1992 –χρονιά που προοιωνίστηκε πολλά μυστήρια και απερισκεψίες των επόμενων είκοσι ετών–, ακριβώς τη στιγμή που οι δύο πρωταγωνιστές νόμιζαν ότι ο εφιάλτης είχε τελειώσει. Ένα πικρό και γκροτέσκο επεισόδιο που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη κατά την περίοδο μετά τη λήξη του πολέμου και φτάνει μέχρι το σήμερα – ένα επεισόδιο που θα κάνει τον αναγνώστη να αισθανθεί τόσο χαμένος όσο και οι δύο πρωταγωνιστές.

Follow us on Facebook!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.