fbpx

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Όσα ξέρουν οι χαμένοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Όσα ξέρουν οι χαμένοι

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΙΛΙΠΟΖΟΓΛΟΥ
ΕΥΗ ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail* για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει ήδη email από εμάς, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο spam του email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το CD της Θεοδώρας Τζίτα ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 3 Μαΐου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 4 Μαΐου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή παρακάτω (μόνο μία φορά, οι πολλαπλές καταχωρίσεις διαγράφονται αυτόματα) και κάντε like στη σελίδα του facebook.

 

Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr.)

Λίγα λόγια για το CD:

ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ είναι ο τίτλος του πρώτου προσωπικού δίσκου μιας εξαιρετικής νέας ερμηνεύτριας, της Θεοδώρας Τζίτα. Τα έξι τραγούδια του άλμπουμ φέρουν την υπογραφή ενός σπουδαίου λαϊκού συνθέτη, του Τάκη Σούκα, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Δημήτρης Λέντζος, Κώστας Μπαλαχούτης, Γιώργος Μίτσιγκας και Μάκης Τσίτας.

Στο CD υπάρχουν τέσσερα καινούργια τραγούδια, τα οποία έγραψε ο Σούκας ειδικά για τη φωνή της Τζίτα και είναι τα: «Όσα ξέρουν οι χαμένοι» (στίχοι: Δημήτρης Λέντζος), «Όταν θα φύγω ένα πρωί» (στίχοι: Μάκης Τσίτας), «Άιντε εβίβα» (στίχοι: Μάκης Τσίτας) και «Της Ανατολής παλάτια» (στίχοι: Κώστας Μπαλαχούτης). Επίσης, υπάρχει ένα ορχηστρικό κομμάτι και η a cappella επανεκτέλεση της Τζίτα στο «Βροχή τα παράπονα» (στίχοι: Γιώργος Μίτσιγκας), το οποίο είχε πρωτοερμηνεύσει η Ελένη Βιτάλη. Σύγχρονα λαϊκά τραγούδια δοσμένα με ιδιαίτερη μαεστρία και μεράκι.

Η Θεοδώρα Τζίτα έκανε σπουδές κλασικού τραγουδιού, αλλά στράφηκε από νωρίς στο λαϊκό τραγούδι. Όπως αναφέρει και ο Νίκος Μπάτης στην κριτική του στο ogdoo.gr: «Με τον δίσκο αυτό εκφράζει με πληρότητα τα χαρίσματά της. Διαθέτει έναν αέρινο, φρέσκο, αλλά και νοσταλγικό τρόπο ερμηνείας και μια γοητευτική χροιά που κερδίζουν τον ακροατή».

Follow us on Facebook!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.