fbpx

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΦΕΛΙΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΦΕΛΙΑ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΒΟΥΣΟΓΛΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΡΓΑΤΖΗ
ΘΩΜΑΗ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail για την διαδικασία παραλαβής του δώρου. Σε περίπτωση που το e-mail δεν απαντηθεί εντός 7 ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης, τότε θα κληρωθεί νέος νικητής (αντικαταστάτης).
--------------------------------
Το diastixo.gr σε συνεργασία με τιε εκδόσεις Gutenberg, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Fernando Pessoa, ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΦΕΛΙΑ.

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 21 Απριλίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την Τρίτη 22 Απριλίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.
Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή εδώ και κάντε like στη σελίδα του facebook εδώ.

Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Οφέλια Κεϊρός είναι 19 ετών όταν ερωτεύεται τον Fernando Pessoa και μαζί του όλη την παρέα των ετερώνυμων: τον Α. Α. Κρος, τον Ρικάρντο Ρέις και τον Άλβαρο ντε Κάμπος.

Ευαίσθητη και απλοϊκή, δηλώνει από την αρχή μέχρι το τέλος την επιθυμία της να παντρευτεί τον ποιητή, χωρίς ωστόσο να διστάζει να τον ακολουθήσει στα δυσπρόσιτα μονοπάτια της δημιουργίας του, ανταλλάσσοντας επιστολές γεμάτες ευρηματικότητα και χιούμορ. Οι απαντήσεις του Fernando Pessoa μας αποκαλύπτουν όχι μόνο τη μοναδική ερωτική του σχέση, αλλά και την αδιαμφισβήτητη συνάφειά τους με το λογοτεχνικό του έργο.

Η έκδοση του συνόλου της αλληλογραφίας του Fernando Pessoa προς την Οφέλια, τη μοναδική ερωτική παρουσία στη ζωή του ποιητή, και σημαντικού μέρους της αλληλογραφίας της προς εκείνον, επανατοποθετεί τις επιστολές αυτές μέσα στη δυναμικότητα μιας ζωντανής σχέσης, αποκαθιστώντας έτσι τον αυθεντικό διάλογο ενός ερωτευμένου ζευγαριού, που ο άντρας τυχαίνει να είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές του 20ου αιώνα, και ταυτόχρονα τονίζοντας την αδιαμφισβήτητη συνάφειά τους με αυτό καθαυτό το λογοτεχνικό του έργο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.