fbpx

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ ΒΕΡΜΕΣ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ ΒΕΡΜΕΣ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:

ΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΚΗΣ

Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το μυθιστόρημα του Τίμουρ Βέρμες ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.
Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή εδώ και κάντε like στη σελίδα του facebook εδώ.

Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Καλοκαίρι 2011. Ο Αδόλφος Χίτλερ ξυπνά σ' ένα άδειο οικόπεδο, στο κέντρο του Βερολίνου. Χωρίς πόλεμο, χωρίς κόμμα, χωρίς την Εύα. Εν μέσω απόλυτης ειρήνης και χιλιάδων αλλοδαπών, και με καγκελάριο την Άνγκελα Μέρκελ.
Εξήντα έξι χρόνια μετά το υποτιθέμενο τέλος του, ο αυτοθεωρούμενος «στρατηλάτης όλων των εποχών» ξεβράζεται στο παρόν και ξεκινά, ενάντια σε κάθε λογική, μια καινούρια καριέρα... στην τηλεόραση!
Αυτός ο καινούργιος Χίτλερ δεν είναι μια κωμική καρικατούρα του Χόλυγουντ, αλλά ένας επικίνδυνα αληθινός άνθρωπος, που αναλύει με τον δικό του ιδιόρρυθμο τρόπο το περιβάλλον και εντοπίζει με οξυδέρκεια και ταχύτητα τις αδυναμίες των ανθρώπων. Ένας άνθρωπος που, με ακραίο πείσμα και παρωπίδες, ακολουθεί την προσωπική, αλλόκοτη λογική του –φανατικός, αλλά σίγουρα όχι ηλίθιος.
Αλλά και η χώρα που συναντά είναι εξίσου αληθινή: κυνική, διψασμένη για επιτυχία και, παρά τις δεκαετίες γερμανικής δημοκρατίας, παντελώς ανοχύρωτη απέναντι σ' έναν δημαγωγό –μια χώρα εθισμένη στο κυνήγι της ακροαματικότητας, των «κλικ» και των «like» στο ίντερνετ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.