fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Grisham, Mann, Boniface, Yee, Ψυχούλη και Παυλάκη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Grisham, Mann, Boniface, Yee, Ψυχούλη και Παυλάκη

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών που κερδίσουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το βιβλίο του John Grisham Σούλεϊ
Αθηνά Βερτσετη
Ειρήνη Παπαδοπούλου

Για το βιβλίο του George Mann Sherlock Holmes: Η ψυχοπαγίδα
Ειρήνη Ζαλώνη
Δαμιανός Παπαχατζής

Για το βιβλίο του Pascal Boniface Άτλας διεθνών σχέσεων
Ελένη Έξαρχου
Δημήτρης Αναστόπουλος

Για το βιβλίο της Amanda Yee Friends: Η τηλεοπτική σειρά – Οι αυθεντικές
Βασιλική Καλποδήμου
Ηλίας Μυλωνάς

Για το βιβλίο των Ελένης Ψυχούλη και Ιωάννας Παυλάκη My Greek meze
Αμαλία Χαννα
Ελένη Γεμένη

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.

*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο περισσότερα/φιλτραρισμένα του fb σας ή το email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.

Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 30/6/2022.

---------------------------------------------------------------

Το Diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα και Πεδίο, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 βιβλία των John Grisham, George Mann, Pascal Boniface, Amanda Yee, Ελένης Ψυχούλη και Ιωάννας Παυλάκη.

2 αντίτυπα από το βιβλίο του John Grisham Σούλεϊ
2 αντίτυπα από το βιβλίο του George Mann Sherlock Holmes: Η ψυχοπαγίδα
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Pascal Boniface Άτλας διεθνών σχέσεων
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Amanda Yee Friends: Η τηλεοπτική σειρά – Οι αυθεντικές
2 αντίτυπα από το βιβλίο των Ελένης Ψυχούλη και Ιωάννας Παυλάκη My Greek meze

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr εδώ.

2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού εδώ

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας, θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.

Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό εδώ και για το instagram εδώ.

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλώς συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Follow us on Facebook!

Τα στοιχεία που συλλέγουμε στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, τα αποθηκεύουμε και τα επεξεργαζόμαστε μόνο για την ανάδειξη του νικητή, κάτι που αποδέχεστε ρητά συμπληρώνοντας τη φόρμα. Τα δεδομένα διατηρούνται στον server για έναν μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού και κατόπιν διαγράφονται οριστικά.

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τους νέους μας διαγωνισμούς κάντε εγγραφή στο εβδομαδιαίο newsletter του Diastixo.gr


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης του site πατώντας εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 10 Μαΐου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί θα ενημερωθούν την επόμενη μέρα με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.

Καλή επιτυχία!

 

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Σούλεϊ  του John Grisham

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για έναν απόλυτο θρύλο του NBA που κατακτά την κορυφή
ενάντια σε όλες τις προβλέψεις. Έναν παίκτη-φαινόμενο που αφήνει το σημάδι του για πάντα.

Στο Σούλεϊ, το νέο του μυθιστόρημα του Τζον Γκρίσαμ, πρωταγωνιστές είναι ο Σάμιουελ Σούλεϊμον και το πάθος του για το μπάσκετ. Ο δεκαεπτάχρονος Νοτιοσουδανός Σούλεϊ, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι συναθλητές του, παρά τις αντιξοότητες καταφέρνει να ταξιδέψει μέχρι τις ΗΠΑ για να συμμετάσχει σε τουρνουά επίδειξης, με την ελπίδα να μπορέσει να ξεχωρίσει, να εξελιχθεί και εντέλει να κατακτήσει την κορυφή του NBA.

Παράλληλα, η πατρίδα του συγκλονίζεται από τη φρίκη του εμφύλιου σπαραγμού, του θανάτου και του εκτοπισμού. Η οικογένεια του Σούλεϊ προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα στρατόπεδο προσφύγων, ενώ ο νεαρός αθλητής, εγκλωβισμένος ανάμεσα στο απόλυτο όνειρο της ζωής στην Αμερική και τον εφιάλτη που εκτυλίσσεται χιλιάδες μίλια μακριά, καλείται να κάνει την υπέρβαση και να πάρει σκληρές αποφάσεις. Κίνητρό του είναι να σώσει την οικογένειά του με κάθε κόστος.

 

Sherlock Holmes: Η ψυχοπαγίδα  του George Mann

Το καλοκαίρι του 1915, ενώ ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος μαίνεται και τα γερμανικά Ζέπελιν βομβαρδίζουν το Λονδίνο σπέρνοντας την καταστροφή, διάφορες σημαίνουσες προσωπικότητες της βρετανικής ζωής αρχίζουν να συμπεριφέρονται αλλόκοτα: ένας βουλευτής αυτοκτονεί βουτώντας γυμνός στον Τάμεση έπειτα από μια φιλογερμανική αγόρευσή του στο Κοινοβούλιο· ένας ανώτερος στρατιωτικός σύμβουλος παίρνει θέση υπέρ της συνθηκολόγησης και στη συνέχεια πέφτει στο κλουβί με τις τίγρεις, στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου· μια διάσημη σουφραζέτα αποκηρύσσει το κίνημα της γυναικείας χειραφέτησης και ρίχνεται στις ράγες του τρένου.

Αντιμέτωπος με αυτά τα ανεξήγητα και ανατριχιαστικά περιστατικά, ο ηλικιωμένος πλέον Μάικροφτ Χολμς ζητά τη βοήθεια του αδελφού του, του Σέρλοκ Χολμς, καθώς και του πιστού φίλου του, του δόκτορα Γουάτσον, οι οποίοι καλούνται να διαλευκάνουν αυτή τη σκοτεινή υπόθεση και να ανακαλύψουν τι είναι η μυστηριώδης «ψυχοπαγίδα» και πώς σχετίζεται με τους τρεις θανάτους.

Ο Τζορτζ Μαν συνθέτει με αφηγηματική μαεστρία μια συναρπαστική πλοκή, γεμάτη ένταση, ανατροπές και σασπένς, και καταφέρνει έτσι να αναδειχθεί σε άξιο συνεχιστή του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.

 

Άτλας διεθνών σχέσεων  του Pascal Boniface

Είναι η επιρροή της Δύσης πάντα το ίδιο κυρίαρχη; Πώς εδραιώνονται οι αναδυόμενες δυνάμεις, όπως η Κίνα, η Ινδία ή η Βραζιλία; Ποιες προκλήσεις αντιπροσωπεύουν οι πρώτες ύλες στο πλαίσιο των διεθνών σχέσεων;

Τα γεγονότα της διεθνούς σκηνής έχουν όλο και µεγαλύτερες συνέπειες στην καθηµερινή ζωή µας. Μερικές φορές όµως είναι δύσκολο να τα κατανοήσουµε. Μέσα στη «θορυβώδη» και συνεχή ροή των πληροφοριών, δεν είναι πάντα εύκολο να διακρίνουµε τα σηµαντικά από τα επουσιώδη και να διαµορφώσουµε µια σφαιρική άποψη που θα µας βοηθήσει να γνωρίζουµε τα «κλειδιά» του παγκοσµιοποιηµένου πλανήτη και να αντιλαµβανόµαστε τις προκλήσεις του.

Στο έργο αυτό ο Pascal Boniface σκιαγραφεί µε αδιαµφισβήτητη παιδαγωγική σαφήνεια τον πολύπλοκο, µεταλλασσόµενο κόσµο µας. Συνδυάζοντας το ιστορικό βάθος µε την αποκρυπτογράφηση της επικαιρότητας, φωτίζει τα πολλαπλά κίνητρα λαών, κρατών και πρωταγωνιστών της παγκόσµιας σκηνής.

Η νέα αυτή έκδοση περιλαµβάνει 100 επικαιροποιηµένους, κατανοητούς και καλαίσθητους χάρτες, οι οποίοι δίνουν στους αναγνώστες τη δυνατότητα να συνθέσουν τα σηµαντικά φαινόµενα των διεθνών σχέσεων.

100 χάρτες για την κατανόηση του κόσμου από το 1945 έως σήμερα – Αναθεωρημένη και επαυξημένη έκδοση

 

Friends: Η τηλεοπτική σειρά – Οι αυθεντικές συνταγές  της Amanda Yee

Τα Φιλαράκια, μια σειρά-φαινόμενο που κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, επιστρέφει κοντά μας με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Ένα υπέροχο βιβλίο με τις πιο εμβληματικές και αγαπημένες συνταγές της λατρεμένης παρέας. Ένα ξεχωριστό βιβλίο που διεκδικεί επάξια την απολαυστική παρουσία του στην καθημερινότητα όλων όσοι είμαστε φανατικοί της σειράς.

Με αναφορές στις καλύτερες στιγμές της διάσημης συντροφιάς και στα πιο αγαπημένα επεισόδια, ανακαλύπτουμε περισσότερες από εκατό συνταγές από όλο τον κόσμο που πρωταγωνιστούν στη νεοϋορκέζικη καθημερινότητα των έξι αγαπημένων φίλων.

Λαχταριστά ορεκτικά, street food, finger food, υπέροχα κυρίως πιάτα, γιορτινά μενού, συνταγές για χορτοφάγους, γλυκά και υπέροχα κοκτέιλ από τη Μόνικα, τη Ρέιτσελ, τη Φίμπι, τον Ρος, τον Τζόι και τον Τσάντλερ. Οι αυθεντικές συνταγές της σειράς είναι εδώ για να μας κάνουν να νιώσουμε με τον πιο απολαυστικό και δημιουργικό τρόπο πιο κοντά από ποτέ στα αγαπημένα μας «φιλαράκια»!

 

My Greek meze των Ελένης Ψυχούλη και Ιωάννας Παυλάκη

Απολαύστε τον ήλιο στο πιάτο σας!

Tο My Greek meze  είναι ένα βιβλίο που συγκεντρώνει τις πιο νόστιμες και γνωστές συνταγές μεζέδων που απολαμβάνουμε στη χώρα μας, με την υπογραφή της Ελένης Ψυχούλη. Είναι σαν ένα άλμπουμ της Ελλάδας. Έχει τη ζεστασιά του ήλιου, τη χαλαρότητα των διακοπών, το χαμόγελο των νησιών, τη σοφία και τη γεύση της παράδοσης, τη μυρωδιά του γλυκάνισου, το χρώμα του αμπελιού.

Περιέχει 65 αυθεντικές απλές συνταγές, που έρχονται από τα βάθη του χρόνου της ελληνικής παράδοσης, καμωμένες με καθημερινά υλικά που βρίσκουμε παντού και με πανεύκολες τεχνικές για όλους, αφού η «κουζίνα του φτωχού» είναι η πιο πλούσια του κόσμου. Το βιβλίο αυτό θα σας καθοδηγήσει βήμα βήμα, δίνοντάς σας παράλληλα πολύτιμες συμβουλές και προτείνοντας εναλλακτικούς τρόπους για να φτιάξετε με τις πιο απλές κινήσεις τον μεζέ του Αιγαίου, τον μεζέ των βουνών, έτσι ακριβώς όπως τον απολαμβάνει η Ελλάδα από τον βορρά έως τον νότο της. Οι μεζέδες δεν απαιτούν κόπο, το μυστικό της επιτυχίας τους κρύβεται απλώς στο μεράκι που θα βάλετε για την προετοιμασία τους.

Καλέστε και εσείς στο τραπέζι σας την ελληνική παράδοση, πείτε «ναι» στη χαρά της συνεύρεσης γύρω από ένα καραφάκι ούζο και αφεθείτε στο μεγαλείο που κρύβει ένα πιατάκι του μεζέ.

Στην υγειά σας!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.