fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Μάινα, Giordano, Hausmann, Rosenfeldt και Whitaker

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Μάινα, Giordano, Hausmann, Rosenfeldt και Whitaker

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών που κερδίσουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το βιβλίο του Στέλιου Μάινα Να θυμηθώ να παραγγείλω
Ιφιγένεια Μαρία Αγαλιανού
Αναστάσιος Μπογιάρης

Για το βιβλίο της Giovanna Giordano Μια πτήση μαγική
Γεωργία Διακάκη
Νίκη Λάου

Για το βιβλίο της Romy Hausmann Η Μάρτα κοιμάται
Κατερίνα Τζουνοπούλου
Ελένη Γκιάστα

Για το βιβλίο του Hans Rosenfeldt Σκληρό καλοκαίρι
Δροσιά Παλαιολούγκα
Δέσποινα Χρίτη

Για το βιβλίο του Chris Whitaker Αρχίζουμε από το τέλος
Μαρία Βερούχη
Βαγγέλης Γεωργιλάκης

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.

*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο περισσότερα/φιλτραρισμένα του fb σας ή το email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.

Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 30/5/2022.

---------------------------------------------------------------

Το Diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 βιβλία των Στέλιου Μάινα, Giovanna Giordano, Romy Hausmann, Hans Rosenfeldt και Chris Whitaker.

2 αντίτυπα από το βιβλίο του Στέλιου Μάινα Να θυμηθώ να παραγγείλω
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Giovanna Giordano Μια πτήση μαγική
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Romy Hausmann Η Μάρτα κοιμάται
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Hans Rosenfeldt Σκληρό καλοκαίρι
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Chris Whitaker Αρχίζουμε από το τέλος

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr εδώ.

2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού εδώ

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας, θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.

Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό εδώ και για το instagram εδώ.

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλώς συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Follow us on Facebook!

Τα στοιχεία που συλλέγουμε στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, τα αποθηκεύουμε και τα επεξεργαζόμαστε μόνο για την ανάδειξη του νικητή, κάτι που αποδέχεστε ρητά συμπληρώνοντας τη φόρμα. Τα δεδομένα διατηρούνται στον server για έναν μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού και κατόπιν διαγράφονται οριστικά.

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για τους νέους μας διαγωνισμούς κάντε εγγραφή στο εβδομαδιαίο newsletter του Diastixo.gr


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους χρήσης του site πατώντας εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 19 Απριλίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί θα ενημερωθούν την επόμενη μέρα με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.

Καλή επιτυχία!

 

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Να θυμηθώ να παραγγείλω του Στέλιου Μάινα  

Πάντα έβαζε προτεραιότητες στη ζωή της. Από μικρή. Από την πρώτη της επέμβαση, καταμεσής ενός χορταριασμένου οικοπέδου της παιδικής της ηλικίας, κρατώντας ένα σακουλάκι, επιτάχυνε τη διαδικασία της φύσης, γλιτώνοντας το μικρό γατάκι που υπέφερε από αυτό που η ίδια δεν άντεχε, τον πόνο…

Κι έτσι, μεγαλώνοντας αποφάσισε να γίνει γιατρός αναισθησιολόγος. Η διαχείριση του πόνου όμως την οδηγεί να ξεπεράσει τα όρια της ιατρικής ηθικής, θέτοντας το δίλημμα: ευεργέτης ή φονιάς;

Πολύ σύντομα ακολουθούν η αποκάλυψη, η νέμεσις και η τιμωρία, και το κελί της φυλακής, απ’ όπου η ηρωίδα αφηγείται την ιστορία της ζωής της.

Μια ιστορία που γοητεύει αλλά και προβληματίζει.

 

Μια πτήση μαγική  της Giovanna Giordano

1935. Ο εικοσιτριάχρονος πιλότος Τζούλιο Τζαμό φτάνει στην Αφρική. Αποστολή μυστική. Τη μαθαίνει μονάχα όταν φτάνει εκεί...

Μπορεί κανείς να αφηγηθεί μια πολεμική ιστορία, μια ιστορία για κατακτήσεις, βρόμικες μάχες και συγκρούσεις στις αποικίες, και να την κάνει να μοιάζει με ένα μαγευτικό παραμύθι, με μια ονειρεμένη ιστορία, με μια μαγική πτήση με ένα Καπρόνι 133 πάνω από τα μυστηριώδη εδάφη της Ανατολικής Αφρικής;

Η Giovanna Giordano το κάνει, καταδιώκοντας τον Τζούλιο Τζαμό, τον «ταχυδρόμο του ουρανού», στη διαδρομή του από την Ερυθραία στην Αβησσυνία. Ο Τζαμό κοιτάζει τον κόσμο από ψηλά, αιωρείται στον ουρανό του ισημερινού, «τρελός για ζωή, τρελός για αέρα, τρελός για άνεμο και ήλιο». Ο αφρικανικός μύθος κερδίζει έναντι των βιαιοπραγιών τoυ πολέμου, η ομορφιά των σωμάτων που λαμποκοπούν στο νερό εναντιώνεται στην τραγωδία και τον πόνο, η ευφυΐα ενός ομιλούντος παπαγάλου αντιτίθεται στη φρίκη. Η Ιστορία –από την απόφαση κατάκτησης της Αιθιοπίας ως την αναπόδραστη παράδοση στους Άγγλους που ισοπεδώνουν την απατηλή εκείνη ιταλική αυτοκρατορία– ανασυντίθεται σαν ένα όνειρο προορισμένο να γίνει θρύψαλα και μας παρασύρει στη μέθη μιας ανέφικτης κατάκτησης.

 

Η Μάρτα κοιμάται  της Romy Hausmann

Σ’ έπιασα. Και τώρα θα παίξουμε... Θα παίξουμε δικαστήριο.

Πριν από πολλά χρόνια, η Νάντια καταδικάστηκε για ένα φριχτό έγκλημα. Μετά την αποφυλάκισή της, το μόνο που θέλει είναι να ζήσει μια σχετικά φυσιολογική ζωή. Όταν όμως η μοναδική της φίλη σκοτώνει τον εραστή της και εκλιπαρεί τη Νάντια να τη βοηθήσει, εκείνη δεν μπορεί να της αρνηθεί. Τότε, ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος θα γίνει το σκηνικό ενός παράξενου παιχνιδιού.

Ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ με θέμα την ενοχή, την εξιλέωση και το ερώτημα εάν ένας εγκληματίας μπορεί να απελευθερωθεί ποτέ από το παρελθόν του.

Είναι το ιδανικό θύμα. Και η ιδανική δολοφόνος...

 

Σκληρό καλοκαίρι  του Hans Rosenfeldt

H Χάνα Βέστερ, µια μεσήλικη αστυνομικός στην απόμερη βορινή πόλη της Χαπαράντα, βρίσκεται μπροστά στο χάος…

Όταν ανθρώπινα λείψανα βρίσκονται στο στομάχι ενός νεκρού λύκου, η Χάνα ξέρει ότι αυτό το καλοκαίρι δεν θα μοιάζει µε κανένα άλλο. Τα λείψανα σύντομα οδηγούν σε µια αιματηρή δοσοληψία ναρκωτικών στα σύνορα µε τη Φινλανδία. Πώς όμως κατέληξε το θύμα στο δάσος έξω από τη Χαπαράντα; Και πού είναι τα ναρκωτικά και τα λεφτά;

Η Χάνα και οι συνάδελφοί της κάνουν εξονυχιστική έρευνα. Όμως ο χρόνος είναι λίγος και δεν είναι οι μοναδικοί που ερευνούν… όταν η μυστηριώδης και θανάσιμη Κάτια εμφανίζεται, απροσδόκητα και βάναυσα γεγονότα αρχίζουν να συσσωρεύονται. Μέσα σε λίγες μονάχα μέρες, η ζωή στη Χαπαράντα έρχεται τα πάνω κάτω – και η Χάνα έρχεται αντιμέτωπη µε το παρελθόν της.

Υποψήφιο για τα βραβεία Storytell και Adlibris 2020

 

Αρχίζουμε από το τέλος  του Chris Whitaker

Σωστό. Λάθος. Η ζωή κάπου στο ενδιάμεσο.

Η Ντάτσες Ντέι Ράντλεϊ είναι μια δεκατριάχρονη που έχει αυτοχριστεί «παράνομη». Οι κανόνες δεν την αφορούν. Προστατεύει με μανία τον πεντάχρονο αδερφό της, τον Ρόμπιν, και φροντίζει τη μητέρα της, τη Σταρ, που είναι ανίκανη να φροντίσει τον εαυτό της, πόσο μάλλον τα δύο της παιδιά.

Ο Γουόκ δεν έχει φύγει ποτέ από την παραθαλάσσια πόλη στις ακτές της Καλιφόρνιας, εκεί όπου μεγάλωσε μαζί με τη Σταρ. Αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, αισθάνεται ένοχος για την καταδίκη του καλύτερού του φίλου, Βίνσεντ Κινγκ, τριάντα χρόνια πριν. Και είναι αποφασισμένος να προστατεύει πάση θυσία την Ντάτσες και τον αδερφό της.

Έπειτα από τριάντα χρόνια, ο Βίνσεντ αποφυλακίζεται. Και η Ντάτσες και ο Γουόκ καλούνται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Το Αρχίζουμε από το τέλος είναι ένα εντυπωσιακό μυθιστόρημα – για τις οικογένειες μέσα στις οποίες γεννιόμαστε και εκείνες που δημιουργούμε.

Υποψήφιο για τα βραβεία Ian Flemming Steel Dagger 2021 και Goodreads Choice 2021 στην κατηγορία Μυστήριο και Θρίλερ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.