fbpx

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΣΑ ΠΡΑΪΣ STARTERS

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΣΑ ΠΡΑΪΣ STARTERSΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
IMER MARIA
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΠΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Καλέντη, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το μυθιστόρημα της Λίσα Πράις STARTERS.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.
Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή εδώ και κάντε like στη σελίδα του facebook εδώ.
Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η δεκαεξάχρονη Κάλι, μαζί με το μικρό της αδελφό Τάιλερ και το φίλο της Μάικλ, προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο ρημαγμένο από πολέμους και γενοκτονίες. Η μοναδική λύση φαίνεται να είναι η Τράπεζα Σώματος· εκεί οι έφηβοι "νοικιάζουν" το σώμα τους, αντί αμοιβής, σε ηλικιωμένους που θέλουν να ξαναγίνουν νέοι. Όταν, όμως, το μικροτσίπ της παρουσιάζει πρόβλημα λειτουργίας, το κορίτσι ξυπνάει στο πολυτελές σπίτι της πλούσιας ηλικιωμένης "ενοικιάστριάς" της και, ξαφνικά, βρίσκεται να περπατάει δίπλα στον εγγονό ενός γερουσιαστή. Είναι μια παραμυθένια νέα ζωή, ώσπου ανακαλύπτει το θανάσιμο σχέδιο της "ενοικιάστριάς" της...
Το Starters είναι το πρώτο μυθιστόρημα για νέους της Λίσα Πράις. Έγινε best seller παγκοσμίως και κυκλοφορεί σε περισσότερες από τριάντα χώρες. Υποψήφιο για το βραβείο καλύτερου νεανικού μυθιστορήματος YALSA, βρέθηκε στην κορυφή των ευπώλητων στα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Αμερικής και της Ευρώπης, ενώ συγκαταλέγεται στις λίστες των δέκα καλύτερων βιβλίων της χρονιάς στο Amazon.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.