fbpx

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΙΑΝ ΜΑΚΓΙΟΥΑΝ «ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ»

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΙΑΝ ΜΑΚΓΙΟΥΑΝ «ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ»Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:

ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΝΤΖΟΥ
ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΗ

Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το μυθιστόρημα του Ίαν ΜακΓιούαν ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.
Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή εδώ και κάντε like στη σελίδα του facebook εδώ.
Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

 

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα συνηθισμένο σαββατιάτικο πρωινό, ο επιτυχημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Στίβεν Λιούις βγαίνει με την τρίχρονη κορούλα του για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Καθώς περιμένουν στην ουρά, η προσοχή του στιγμιαία αποσπάται και όταν, μετά από δευτερόλεπτα, στρέφεται προς την κόρη του, το παιδί έχει εξαφανιστεί. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει η αγωνιώδης αναζήτηση του χαμένου παιδιού και η περιδίνηση του πατέρα στο κενό της απώλειας που θα επηρεάσει βαθιά τη σχέση του με τη γυναίκα του, με την ψυχή του και με τον ίδιο τον χρόνο...
«Είναι ο ΜακΓιούαν που όλοι περιμέναμε... το "Χαμένο παιδί" είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα στο οποίο μορφή και περιεχόμενο, θεωρία και πράξη είναι τόσο αριστοτεχνικά και αξεδιάλυτα συνυφασμένα, ώστε το μυθιστόρημα γίνεται η διατράνωση και ταυτόχρονα η επαλήθευση της ίδιας του της θέσης. Κι ακόμα είναι πολύ συγκινητικό, με αποκορύφωμα το όμορφο τέλος του». (The Guardian)
«Με τη σχεδόν αβάσταχτη αμεσότητα της γραφής του καθώς ανατέμνει την πραγματικότητα, με την απόκοσμη, παιγνιώδη ευφυΐα του... ο ΜακΓιούαν έγραψε ένα υπέροχο μυθιστόρημα». (Observer)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.