fbpx

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΥ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ»

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ
ΣΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΟΥ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ».

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 12 Μαΐου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 13 Μαΐου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.
Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή εδώ και κάντε like στη σελίδα του facebook εδώ.
Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.
(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr).

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Τι είναι η Χρυσή Αυγή; Ένα κόμμα-κομήτης; Ένα ιδεολογικό κίνημα; Ένα πολιτικό μόρφωμα που μεταλλάσσεται ως χαμαιλέων ανάλογα με τη συγκυρία; Δεν θα μπορέσει να καταλάβει κανείς ακριβώς τι είναι η Χρυσή Αυγή αν δεν δει την πορεία της. Πώς ξεκίνησε, πώς διαμορφώθηκε, ποιες ήταν οι ιδεολογικές της αρχές, ποια τα πολιτικά μοντέλα που πρέσβευε.

Στο χρονικό που καταγράφεται στο βιβλίο παρακολουθείται η ιστορία της Χρυσής Αυγής με επίκεντρο τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο και τις ιδεολογικές και πολιτικές του καταβολές αλλά και τις κατά καιρούς αλλαγές του προσωπείου του. Καταγράφονται και οι πορείες προσώπων που όλα αυτά τα χρόνια συμπορεύτηκαν με τον Νίκο Μιχαλολιάκο χωρίς ποτέ να αμφισβητηθεί ότι παραμένει ο ιδεολογικός και πολιτικός αρχηγός της παράταξης. Το τελευταίο διάστημα η Χρυσή Αυγή μετά την αύξηση του εκλογικού της ποσοστού προσπαθεί να κρύψει βασικά στοιχεία της πολιτικής της πρότασης και των πιστεύω της. Πολλά από τα στοιχεία που παρατίθενται, ομιλίες, διαλέξεις, μπροσούρες, άρθρα από τα περιοδικά της Χρυσής Αυγής, φανερώνουν τις πραγματικές ιδεολογικές και πολιτικές της προθέσεις.

Ο κοινοβουλευτικός μανδύας που φόρεσε η Χρυσή Αυγή τα τελευταία χρόνια είναι πολύ στενός για να κρύψει το αληθινό της πρόσωπο, το οποίο προσπαθεί να αποκαλύψει το συγκεκριμένο βιβλίο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.