fbpx
Θεατρικές ομάδες Actistas – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Θεατρικές ομάδες Actistas – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Οι Actistas είναι ομάδες ενηλίκων που απευθύνονται σε όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου. Στόχος είναι να ανακαλύψουμε τον εσωτερικό μας κόσμο μέσα από τη δημιουργία ρόλων, να έρθουμε σε επαφή με τα βαθύτερα θέλω μας και να αγκαλιάσουμε τους φόβους μας, γι’ αυτό και μέρος των μαθημάτων καλύπτεται με ασκήσεις δραματοθεραπείας. Ενεργοποιούμε τα εκφραστικά μας μέσα και ενισχύουμε τα συναισθήματά μας αποκωδικοποιώντας τον εαυτό μας.

Βρισκόμαστε σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, δίπλα σε σταθμό ηλεκτρικού τρένου. Κάθε ομάδα αποτελείται από μικρό αριθμό ατόμων, ώστε ο χρόνος του μαθήματος να μοιράζεται ίσα σε όλους. Η αίθουσα είναι κατάλληλη για σωματικές ασκήσεις, καθώς πληροί όλες τις υγειονομικές προϋποθέσεις.

actistas inside article1

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ασκήσεις ορθοφωνίας, φωνητικής, λεκτικής και σωματικής έκφρασης, ασκήσεις αυτοσχεδιασμού, υποκριτική και θεωρία, με ιδιαίτερη έμφαση στο σωματικό θέατρο. Κάθε χρόνο προσεγγίζουμε διαφορετικό θεατρικό ρεπερτόριο, ώστε να έχουμε σφαιρική γνώση για όλα τα είδη, όπως κωμωδία, δράμα, κλασικό θέατρο, μιούζικαλ, θέατρο του παραλόγου κ.ά.

Στο τέλος κάθε σεζόν πραγματοποιείται παρουσίαση της δουλειάς μας σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας.

Οι συμμετοχές θα ολοκληρωθούν στα τέλη Οκτωβρίου. Το μάθημα είναι μία φορά την εβδομάδα για 3 ώρες.

Υπεύθυνος θεατρικών ομάδων: Νίκος Σταματόπουλος

Πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της σελίδας των Actistas στο facebook.com/actistas.

actistas inside article2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ
«Κουαρτέτο» του Χάινερ Μίλερ σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου στο θέατρο Από Μηχανής

«Κάθε λέξη ανοίγει μια πληγή, κάθε χαμόγελο αποκαλύπτει κι έναν κυνόδοντα». Ο Θανάσης Σαράντος βουτά στον σαγηνευτικό κόσμο του Χάινερ Μίλερ (Heiner Muller), σκηνοθετώντας το πιο εμβληματικό έργο του, το...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.