fbpx
Μίμης Νικολόπουλος: «Deviation»

Μίμης Νικολόπουλος: «Deviation»

Ο Μίμης Νικολόπουλος κυκλοφόρησε πρόσφατα την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά υπό τον τίτλο Deviation και φαίνεται πως έχει ήδη κάνει αίσθηση.

Το Deviation περιέχει 11 καταπληκτικές ορχηστρικές συνθέσεις με στοιχεία world, βαλκανικής, μεσογειακής και κινηματογραφικής μουσικής και έχει ήδη ενθουσιάσει τόσο τους μουσικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς όσο και τους ακροατές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο για download & streaming σε όλες τις αναγνωρισμένες ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί και σε cd στα καταστήματα δίσκων (Public, Ιανός και Reload).

Λίγα λόγια για τον Μίμη Νικολόπουλο
Ο Μίμης Νικολόπουλος γεννήθηκε στη Βέροια. Σπούδασε στη σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικής και ηλεκτρικής κιθάρας. Από την εφηβική του ηλικία συμμετείχε σε διάφορα ροκ μουσικά σχήματα ως τραγουδιστής και ως κιθαρίστας. Έχει συνεργαστεί με τους σολίστες πιάνου Παναγιώτη Τροχόπουλο και Carlos Marquez, οι οποίοι έχουν εκτελέσει συνθέσεις του. Πρόσφατα, η μουσική του επιλέχθηκε για το θεατρικό έργο The Events του David Greig, σε σκηνοθεσία Adonis Galeos. Τον Μάρτιο του 2017 τιμήθηκε με το δεύτερο βραβείο στον διαγωνισμό «Η παραδοσιακή μουσική σήμερα σε νέες συνθέσεις», όπου έλαβαν μέρος 270 Έλληνες συνθέτες. Εργάζεται ως συνθέτης για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.